Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopoy

Ogoliłam dziś po razy pierwszy okolice bikini i już nigdy nie wroce do krzaków!!

Polecane posty

Gość kopoy

O wiele lepiej sie czuje. Co prawda nie wygolilam na lyso bo czulabym sie jak dziecko, ale zostawilam malutki trajkacik. Super sie czuje. Ale nie wiem jak golic wlosy w kroczu ( wzgorek lonowy to nrmalnie golilam maszynka, ale w kroczu to przeciez maszynka nie ma szans jest za duza zeby tam nia wkroczyc. Czy tam w kroczu tez sobie te wloski golicie dziewczyny i czymm???? Przy okazji: polecam zel do depilacji Rossmana ISANA zapach brzoskwini. Tani bo jakies 9 złotych a suuuuper!!

Gość wawelski
lubię zapach brzoskwini po ruchaniu zwłaszcza

Gość gola pi*pka
ja tam wszedzie gole maszynka i jeszcze nigdy sie nawet nie zacielam. I ja pozbywam sie wszystkiego super uczucie :)

Gość podziękuj państwu
jak ci za dwa dni zacznie wszystko odrastać, swędzieć i pojawią się czerwone krosty to już nie będziesz taka optymistyczna :O

Gość depilowałam się zawsze
maszynką i jakoś się nie zacinałam i nie zrażało mnie to, ze po pierwszym razie było swędzenie. Od tego są chyba kremy prawda wystarczy trochę o to zadbać i jest ok.

Gość gdfggdf
Zgadzam się z przedmówczynią i dodam że już wcześniej cholera cię będzie brała, gdy spróbujesz się wygolić następnego dnia znów dokładnie, a tu się nie da, bo skóra będzie podrażniona, włoski już widoczne ale jeszcze nieosiągalne dla maszynki.

Gość gdfggdf
Natomiast zgadzam się że da się rowek wygolić maszynką. (Póki się nie nauczyłam, używałam kremu do depilacji ale po kilku zastosowniach wyżarł mi skórę do żywej.)

Gość a ja uzywam w tych
miejscach kremu do depilacji i jak nie zawsze wszystkie wloski mi sie usunal to wtedy przejade maszynka do golenia

Gość Shibo
ogolne na taki temat? ;) Swoja droga ja uzywam od zawsze depilatora. Wystarczy sie raz wymeczyc (ojj trzeba) i co póltorej, dwa tygodnie poprawić i ja nie wiem co to swedzenie, moj facet nie zna tam innej skóry niż tzn "pupcia niemowlaka" ;). Zostawiam tez tylko trójkąt. Mega konfortowa sprawa