Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyk - zdobyłem Jej serce.

Zdobyłem Jej serce ............ jak ? Przeczytaj ........................

Polecane posty

Jest pewna dziewczyna , którą znam od wielu lat. Zawsze miałem o Niej wspaniałe zdanie , byliśmy zawsze dobrymi przyjaciółmi. Jednak od pewnego czasu ...... no właśnie ..... coś kwitło :) Z każdym dniem owoc miłości dojrzewał ......... aż w końcu ........ Wczoraj spotkałem się ze znajomymi. Było nas 7 osób. Byłem ja , 2 kolegów , 3 koleżanki i ......... ONA :) W pewnym momencie grupka sie zaczeła wykruszać ....... aż w pewnym momencie ........ Tak ! Ja i Ona :) Zostaliśmy sami , ich już nie było. Była późna godzina ... ochłodziło się a Ona ..... miała cienki sweterek na sobie :) Przysiadłem sie bliżej do Niej i zapytałem czy nie jest Jej zimno. Odpowiedziała : Może i jest , ale jeżeli Ty mnie ogrzejesz to będzie za gorąco :D Więc ... sama nie wiem czy mi źle :P Wprowadziły mnie te słowa w pewien nastrój , uświadomiłem sobie że chyba bardzo mnie lubi a może nawet ......... Po krótkiej chwili odparłem : Ja jestem zodiakalnym lwiaczkiem i lubię ciepełko :) nastepnie przytuliłem Ją :D Jezuuuuuuuu..... ależ cudowne uczucie to było :D Taka słodka Ta Ania jest , nawet nie wiecie jak :D Po chwili Ona mówi : Miło mi że taki opiekunczy jesteś , dobrze mieć takiego faceta przy sobie. Ja na to : To bierz go sobie , jestem wolny :D Ona spojrzała na mnie : łezka w oczku sie Jej zakręciła a nastepnie .......... rzuciła mi się na szyję :D W tym momencie dałem upust swoim emocjom i rozpłakałem się 😭 Kocham Cię Aniu 🌼

Gość aaaajjjjj płakać ..
😭😭😭 romantyczku :(

Gość hehehehehehehe
to jakas scenka z szekspira?? :P

Gość Portret psychologiczny
dobrze ma ta Ania, tylko nie płacz tyle przy niej

chociaż rozpłakałeś się jak zodiakalny rak, lew zaciągnął by ją pewnie do łóżka

czemu niepłakać tyle przy niej ? :( Ja tak lubię się wzruszać :(

Gość TkMaxx i Next Choice
łe, co to za historyjka, bez obciągu :(

czy ja pisałam, że nie masz wcale płakać? chodziło mi o bycie beksą z byle powodu:) zresztą z zazdrości to piszę, więc sie nie przejmuj

Gość trututu
jesteś jakiś miętki h**** robiony, żebym ja miała takiego faceta to bym chyba się rozpłakała, że jest bardziej wrażliwy ode mnie.