Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwa

co sadzicie foto..

Polecane posty

Gość likiklianakaa
a czemu uważasz że tragicznie:-)??

Gość a sorka ty tak krzywo stoisz
czy taka powyginana jestes i ile mniej wiecej wazysz bo jakos dziwnie te proporcje widac

Gość hehehehehehehe
nie na twoja figure ta sukienka

Gość fredek
skąd takie myśli bo nie czaję bazy :D

Gość dziwa
inna sukienka to nie problem akurat taka mi w rece wpadla... kolo 65....:( wydaje mi sie wszyscy wokol mnie sa szczuplejsi a ja taka wielka...

Gość dziwa
koniec?

Gość fredek
wyglądasz przecież na fajną laskę - Co Ty chcesz :D

Gość dziwa
jak wychodze na ulice to owszem faceci zwracaja na mnie uwage ale nie pamietam kiedy maialam sukeinke oststnio na sobie lub jakies krotkie spodenki... czasem nawet wstydze sie bluzke na ramiaczkach ubrac bo mi sie wydaje ze mam takie grube ramiona ze szok... w lecie wole sie gotowac niz ubrac cos takiego... :( za grosz akceptacji siebie:( pomozcie:(

Gość dziwa
??

Gość fredek
jak tak czytam to mam wrażenie ,że jesteś nieśmiała i dlatego nie zakładasz takich ciuchów .a nie ,że masz złą figurę czy coś w tym stylu :)

Gość grubaska ochydna

Gość Errika
naprawdę na tym zdjęciu wygladasz całkowicie spoko;) a ile massz wzrostu przy takiej wadze?? ale i tam moim zdaniem nie am co sie zastanawiać;-)

Gość dziwa
moze i tak, ale jak to zmienic ?

Gość dziwa
168 cm :(

Gość margerittaa
ja tez mam tak samo jak tytakze wiem jak to jest mam 165cm i waze tak mniejwiecej 63kg w porywach, mamgruba kosc po mamie ale wiem ze najwazniejsze to sie roche odwazyc bo nie chodzi o to czy ktos ma te pare kg w ta czy w tamto wiecej czy mniej najwazniejsze zeby sie dobrze czuc w tym, ja wciaz z tym walcze czasami mam lepsze dni czasmi gorsze, to zalezy, trzeba sie nastawic, jak sobie pomyslisz ze w tej kiecce wygladasz fajnie i tak wyjdziesz na ulice to naprawde tak bedziesz wygladac, bo twoje cialo sie przestawi na to jak sie czujesz w tym wdzianku wiem latwo powiedziec..... ja i tak uwazam sie za paszteta ale staram sie jakos z tym zyc...

Gość Do dziwy
fajne masz mniemanie o sobie skoro masz taki nick. Szczerze mówiąc to masz grubowate nogi. Nie wiem czemu tak je odsłaniasz.

Gość .ja też
chciałam się pozytywnie wypowiedzieć ale po spojrzeniu na nick już mam wyrobione o tobie zdanie pusta dziwo, żanujące

Gość dziwa
Do dziwy- jak bys przeczytal/a to co pislalam wczesniej to bys wiedzial ze nie odslaniam nog tylko na to zdjecie zeby was zapytac o zdanie, a nick to przypadek a nie mniemianie o sobie:/

Gość margerittaa
hejjj ale dlaczego kogos osadzacie po niku?? nie zaleznie jak dziewczyna sie prowadzi ona chce tylko odpowiedz na to czy moze tak wyskoczyc w takiej sukience czy nie co tu ma do rzeczy jej charakter

Gość dziwa
no wlasnie trzeba bys idiota zeby oceniac kogos po nicku...

Gość margerittaa
ak dla mnie mozesz wyjsc w tej malej czarnej sukience, jezeli z tylu nie masz na nogach celulitu, bo czasmi sie tak zdarza

Gość chlopek12345
Ty nie wyglądasz tragicznie, to sukienka jest tragiczna

Gość dziwa
dzięki :)

Gość margerittaa
tez swego czasu chcialam tak jak ty wstawic swoje foto na kafe zeby doradzic sie co ew zmienic w wygladzie ale ryzyk fizyk nie wiadmo jak cie ocenia czasmi zjada po niku...

Gość dziwa
jaka sukienka bedzie mi pasowac ? jaki fason?

Gość dziwa
ile masz lat margeritta? :)

Gość margerittaa
a co do sukienki to moze jakis bolerko abo doczepilabym cos jakis pasek nie wiem, wiesz w polsce bardzo sie zwraca uwage na co w czym wyjdziesz na ulice ale tutaj gdzie mieszkam i przypuszczam wszedzie za granica to nikt nie zwraca uwagi BO IM ORYGINALNIEJ JESTES UBRANA TYM LEPIEJ i nie chodzi tu o gust bo czasmi dziewczyny chodza ubrane w trampkach i spodnicy a la balerina co sie gryzie totalnie, moze jak w PL kiedys tak bedzie ludzie zaczna byc mniej zakompleksieni