Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manieczka.

czy to zazdrosc z mojej strony

Polecane posty

Gość manieczka.

po krótce przedstawie sytuację, chciałabym poznac wasze zdania na ten temat. Jesteśmy para prawie dwa lata, mieszkamy od listopada razem , świetnie nam razem poza drobnym szczegółem , a raczej drobna blondynka , która próbuje uprzykrzyc mi życie zabiegajac o mojego faceta, ... Jak na to reagowac , co według was powinien zrobić Mój Ukochany? Pracujemy w jednej firmie , w zupelnie innych działach , nie widujemy się w pracy itp. Mój kochany od czasu do czasu prowadzi szkolenia dla nowych pracowników, no i własnie tam Była Ona Dziewczyna zafascynowała sie moim Facetem i zaczeły sie dziwne sytuacje typu , maile na mój adres co to mój facet wyprawia w pracy jak mnie nie ma z Tą blondi , jak gruchają jak dwa gołabki jakieś okropne plotki itd, albo tekst ( oczywiście anonimowy) jak On może się zadawac z kobieta , która ma bękarta ( mam małą córeczkę), okropnie mi z tym Cięzko i nie wiem jak mam się zachowac , niby On nie jest nią zainteresowany , ale boli to co słysze za moimi plecami :((

Gość errrrorka
ja bym powaznie i stanowczo pogadala z facetem na ten temat i zapytała co wyrabia w pracy poza praca

Gość lilianaaaa
ja bym mu pokazała te maile, niech cię broni Twoi rycerz ;)

Gość ciemneeeee
jesli Cie kocha to powinien jej wypierdolic w jej krzywy ryj

Gość manieczka.
ale ja mu juz pokazywałam , i cały czas słysze ze to tylko kolezanka , i że napewno to jej znajomi tak moca bo " widza ich razem ", takie gadanie , a nie moż ejej nic powiedziec bo nie ma pewności że to jej szpilaczeka

Gość manieczka.
żadnej podpowiedzi nie uzyskam ;) ?