Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agra

rozstanie a nowy zwizek... Jak szybko??

Polecane posty

mam pytanie do facetów jak i do kobiet jak długo po rozstaniu byliście w stanie zbudowć nowy związek. to pytanie jest raczej dla osob które były w związku trwającym powyżej roku... martiwę się poprortu o przyjaciólke facet z którym coś ją łączy dopiero co rozstał się z dziewczyną byli razem około 2 lata. ona się w nim zakochała a 25 lat ma nigdy nie trafiała na odpowiednich więc chciałabym żeby jej się tym razem udało. Męczy mnie jednak jedna rzecz zazwyczaj osoby po rozstaniu chą byc same przez jakiś czas , sama tak miałam i wielu moich również kumpli facetów tak miało nie chiało sie angażować. nie chcę żeby on ją zranił, wieć sie zastanawiam czymartwie sie na wyrost czy słusznie

ja bylam miesiac po rozstaniu on byl tydzien krocej niz ja, mija nam 2,5 roku razem i jest cudnie :D wiec nie zawsze ejst to takie zle ;)

Gość lady_bird86o2.pl
no ja po roku wstapilam w nowy zwiazek:] a bylo ciezko...chociaz teraz jestem na maxa szczesliwa to na poczatku i tak myslalam o tamtym...;] wiadomo zawsze jest ciezko;) ale badz dobrej mysli:)

tylko nie podoba mi się to że nie są razem, nie byli nawet na randce bo 1spotkanie to na urodzinach kumpla potem gadki szmadki przez telefon i wczoraj na kocercie przytulal ja całował ... tz nie wyglądał na takiego co chiałby pustke zapełnić ale jednak obawy są.... zwłaszcza że muzyk wiec artysta a ci to dopiero:P

Gość mała czekooladkaa
dwa miesiace ;p

a może jakiś facet sie wypowie co:>??

Gość wymamlany tofik
wiesz co różnie bywa, czasami niektórzy nie umieją dojść do siebie długo inni za to szybko zapominają. Najważniejsze to wchodząc w nowy związek nie traktować go jako odskoczni co bardzo cęsto sie zdarza w takich sytuacjach niestety.

ja bylam z chlopakiem 3 lata zerwalismy w styczniu a po miesiacu bylam juz z obecnym ktory w grudniu zerwal po 6 latach :) da sie :P

Gość jawor1990
witam wszystkich pamietam to jak dzis moja ex zerwala ze mnom 2 lata temu chociasz mam juz innom kobiete to i tak zdarza mi sie ze mysle o mojej ex nawet jak czasami przechodze kolo niej to serce zaczyna mi bic o 100 razy szybciej tak jak bym cos czul jeszcze do niej ale to jest przeszlosc ona juz ma dzoiecko i nazeczonego kocham swoja kobiete i jest mi z nia bardzo dobrze ps: zaczolem byc z innom kobietom po 3 dniach i dzieki temu jestem jnuz ze swoja kobietom 2 lata to ona mi ukojila bul

czyli generalnie wychodzi że nowy szybki związek jest na ukojenie bólu... i jest szansa ze cos z tego wyjdzie... w kazdym raze sie troche o nia martwie i tyle

zerwaliśmy w styczniu.. w kwietniu poznałem dziewczynę, która powalała mnie z nóg..w listopadzie zaczęliśmy byc tak oficjalnie Razem..nie był to żaden "klin" itd. świata nie widzę poza Nią..dziś jesteśmy ponad 2 lata Razem🌼 po prostu z pierwszą traktowalismy się jak dobrzy kumple już na samym końcu..zjadła mi tych nerwów przez 4,5 roku.. poza tym byliśmy jeszcze 'dziećmi' niedojrzałymi na związek..

Gość karmelowa carmela
w sylwestra zostawił mnie facet, 2 dni potrzebowałam dla siebie a potem 'zaczęłam szukać' faceta, w sumie bardzo szybko znalazłam,i zakochałam się na maksa, z wzajemnością. Można bardzo szybko się 'wyleczyć' z uczucia,to wszystko siedzi w glowie myślę.

Gość gość
3 lata temu zostałam odtrącona przez miłość mojego życia. Stało się to z mojej winy, a raczej głupoty. On się ożenił i ma dziecko a ja nie miałam kompletnie nic. Mimo dobrych przyjaciół, rodziny, znakomitego wykształecnia, dobrej pracy nie czułam jakiejkolwiek satysfakcji z życia. Nie czułam nic. Ani radości, ani złości, ani smaku jedzenia. A najgorsze było poczucie winy. Nie mogłam wybaczyć sobie tego, że zaprzepaściłam szansę na to uczucie. W końcu zdecydowałam się że musze tio zmienić. Odzyskac go za wszelką cenę. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl. Na efekt musiałam poczekać 2 miesiące. Ale udało się. Porzucił żonę, żeby wrócić do mnie. Dziś jestem najszczęsliwsza na świecie

Gość Wiola984
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Lola1a197
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Warto próbować magii, zwłaszcza tej dobrej, białej. U mnie pomógł rytuał ze strony magia-anielska.pl.