Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drekop

Czy uważacie że wszystkie ściany w domu powinny być w jasnych kolorach????

Polecane posty

Gość drekop

Ja tak własnie uwazam. Dla mnie musi byc jasna lazienka, ubikacja, kuchnia, pokoje. Wszystko w jasnych pastelowych kolorach. Ciemne kolorymnie przytlaczaja, mysle ze w takim domu ktory ma ciemne sciany nabawilabym sie depresji, bo mam tendencje do lapania dolow.

mam koleżanką która jedną ścianę w salonie ma w kolorze bordo, super :) ale salon jest duzy, jasne lepsze w małych pomieszczeniach

Gość józio
jezeli w starym stylu duże pokoju , urządzane też w starym stylu to raczej niekoniecznie np. łososiowy lub pomarańczowy intensywny kolor wskazany. sufit rownież w tym kolorze co ściany.

nie toleruję ciemnych ścian -chyba że jest to kompozycja w dużym pokoju w domu -typu jedna ściana ciemna pozostałe jasne nienawidzę ciemnej glazury albo nie zjem jedzenia z ciemnego talerza -musi być biały

Gość Kortyzjuszka
Dla mnie bardzo istotne jst zeby kuchnia byla jasna i lazienka- to sa dwa miejsca dla mnie wazne. W kuchni lubie jak jest jasno bo to dodaJE MI ENERGII ZEBY cos ugotowac, a jak ciemna kuchnia jest to nic mi sie nie chce.