Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synoowa owa

czy składacie życzenia teściowej

Polecane posty

Gość synoowa owa

czy z okazji dnia matki składacie życzenia swojej teściowej?

Gość mame mam tylko jedna
;)

Ja mieszkam zbyt blisko, by nie składać....od 11 lat składam jej życzenia...co mi szkodzi? Kupie jej bombonierkę i pójdę...tym bardziej, że dzisiaj zjadą się jej wszystkie dzieci ( dorosłe z żonami/mężami) i będzie uroczysta kawa ;) Głupio by było nie składać życzeń i iść na tę kawę (a na pewno mnie zaprosi, jak co roku) :)

Gość jaka taka ognista
ja mojej kopa w dooope bym najchętniej dała :classic_cool:

nieeeeeeee bo matke to ja mam tylko jedną a ona jest obcą mi osobą...To matka męża i on jej składa ...

Gość downbbv
Nie składam bo po pierwsze nie jest moją matką a po drugie nienawidzę tej suki

Zgadzam się z przedmowczynią. Matka jest tylko jedna. Bardzo lubię i szanuje moją teściową ale to Dzień Matki. Jeśli wymyślą kiedyś Dzień Teściowej, to chętnie będę jej składac życzenia.

Gość gergrgt
Uwielbiam moją teściową ale do głowy by mi nie przyszło żeby jej składać życzenia z okazji Dnia Matki! Prawdę zresztą mówiąc, ten cały Dzień Matki odbieram raczej jako święto wymyślone na potrzeby małych dzieci, ze względów wychowawczych, żeby miały powód do robienia laurek i uczenia się wierszyków.

Gość tinturintu
maria curie...przeciez jest dzien tesciowej:D ja ide w ten dzien do jego mamy ale to maz sklada zyczenia a ja wreczam kwatki

Gość abcda
jest dzień teściowej 5 marca:)

ja skłądam na dzien matki a teściowa mi z okazji dnia dziecka:) Maria Curie Skłodowska-jest dzień tesciowej, chyba nawet niedawno był:)

Gość no ja skladam
chociaz tez uwazam, ze to glupie...

Gość frty
lubię tesciową ,ale nie składam,Składa jej maż,bo to jej dziecko.Ja składam swojej

Gość synowa owa
a ja własnie nie wiem czy składac czy nie. Oni do mnie mówią "córeczko", no i tak mi troche glupio... Co prawda torcik dla tesciowej robie i prezent tez ja kupilam i ja zapakowałam bo gdzie by mój maz pomyslał, ale czy zyczenia zlozyć?

a różnie. Rok temu składałam - stałam obok mojego męża, wiec po prostu ją usciskałam. W tym roku były na imprezie obie mamy - więc każdy złożył zyczenia i wręczył upominek swojej mamie. Swojej mamie składam zyczenia z ogromnej miłości i wdzięcznosci, a tesciowej z grzeczności i szacunku, ze jest matką mojego meża - nie mam z tym problemu.

Gość bfbfbfbfbfb
Nie, składam jej z innych okazji - urodzin, imienin, świąt. Ale to najczęściej ja dbam o to, żeby na dzień matki dostała coś ładnego ;)

ja skladam,tesciowie tez mi skladaja zyczenia na dzien dziecka,mimo ze nie jestem ich dzieckiem,mowia do mnie \"corciu ,kochamy cie\" dobrze,ze jestes,jestesmy ci wdzieczni za to! :):):),wiec jak moglabym nie zlozyc zyczen tesciom na dzien matki lub ojca?!Glupo by bylo,a robie to bo sa mi bardzo bliscy i nie widze w tym przymusu,szacunek sie nalezy a mile slowa nic nie kosztuja:)

to jeszcze kwestia jaki ma się stosunki z teściową bo moja zapracowała sobie na to że nawet na święta, urodziny życzeń nie składam i vice versa oczywiście

ja nie składam życzeń tesciowej...przeciez to nie jest moja mama...nawet nie mówię do niej mamo tylko zwracam się bezosobowo...ale moj mąż składa mojej mamie życzenia i mowi na nia mama....

Nie składam ale pilnuje żeby mój P złożył i coś jej kupił bo on sam to nawet nie pamięta:)

Gość hallo hallo
nie skladam ,mimo,ze mamy dobre kontakty.

miałam zadzwonić z życzeniami, ale po waszych wypowiedziach stwierdziłam, że powinien to zrobić mąż, a nie ja :) Poza tym nie chcę być złośliwa, ale nie przypominam sobie żeby ona mi składała życzenia na urodziny/imieniny.... U swojej mamusi byłam.

Gość ja mam teściową w porządku
oni traktują mnie jak córkę. choc mój mąż jest jedynakiem nie faworyzują go i często stają po mojej stronie. Złożyłam jej życzenia dlatego że zawsze mogę na nią liczyć - jak na własną matkę.

Gość wiosenny powiew
tak zawsze co roku ...dziś od rana zadzwoniłam z życzeniami ...mąż po pracy pojedzie do niej z kwiatkiem a ja do swojej

Ja dzwonię , a kwiaty kupuje Jej syn -mój mąż ;)

Gość nieeee
nie składam życzeń teściowej . kiedyś spróbowałam i teściowa powiedziała mi, że nie jest moją matką. Zresztą po ślubie mój mąż i ja pytaliśmy jej czy mogę mówić do niej mamo, powiedziała, że nie.