Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lichutka solidarniutka

Dodawanie na NK profili typu Najseksowniejsze to poniżanie innych i kalek!!!

Polecane posty

Gość Lichutka solidarniutka

Bardzo mnie to drazni jak dziewczyny dorosle które maja juz po 25 lat dodaja do swoich nzjaomych profile typu NAJPIEKNIEJSZE, NAJSEKSOWNIEJSZE_ ostra selekcja, NAJINTELIGENTNIEJSZE itd. Wg mnie jest to bardzo nie na miejscu.. i to tak wyglada jakby one byly wazniejsze, lepsze, no i w ogole NAJ. A co maja w tej sytuacji powiedzieć osoby niepełnosprawne, osoby po wypadkach, co maja powiedziec osoby których Bóg nie obdarzyl uroda?? Czy to ich wina ze tacy sie narodzili?? Do dziewczyn które dodaja takie profile: zastanowcie sie troche i jezeli macie troche oleju w glowie, nie dodawajcie tak beznadziejnych profilow do swoich znajomych. Bo to nic innego jak ponizanie i nie liczenie sie z innymi. To takie.. malo człowiecze. No i w ogole.. czy to wasza zasluga że jestescie piekne? NIE. Takie was stworzył po prostu Bóg i nie wywyzszajcie się ze jestescie ladne bo na prawde nic w tym dobrego nie ma.

Gość etuida schipojna
Prawda. Zgadzam sie z tym w 100%. Nigdy mi do glowy nie przyszlo zeby takie profile dodawac mimo ze dostawalas od nich zaproszenia.

Gość stillwater26
Fajnie by bylo,gdyby one rzeczywiscie byly takie NAJ. Nie wiem kto dokonuje selekcji do takiej grupy,ale nie jest to raczej osoba kompetentna.

Gość stillwater26
A na jakiej podstawie mozna sie zakwalifikowac do grona NAJINTELIGENTNIEJSZYCH? Bardzo mnie to ciekawi. Bo chyba nie na podstawie zdjecia?

Gość Czarny Panek z walizka
Wg mnie w ogole profile fikcyjne to wielkie barahlo i powinni to wykasowac z tej strony. Co do lasek- te laski sa puste- mam duzo kolezanek ktore dodaja takie profile i sa niby inteligentne dobrze sie uczyly w szkole, z nagrodami zdawaly, na studiach ze stypendiami, ale w zasadzie uwazam ze sa pusciutkie.

Gość pytaaaaaam
jak bardzo trzeba byc pustą i tepą zeby cos takiego sobie wrzucic w ansza klasE?o

Gość Ameliiacd
ja w ogole nie akceptuje zaproszen od kont fikcyjnych, tak sobie ustawiłam w opcjach. mam tylko realnych znajomych, a nie osoby ktore znam z widzenia

Gość OnaonaOna232324
Trzeba byc pusta lalka zeby dodac takie cos do znajomych. Nie wiem jak te dziewczyny byly chowane w domu, ale mnie uczono ze nawet jak sie jest ladnym to trzeba zachowac skromnosc i nie popadac w samouwielbienie. A co gorsze... moje kolezanki które uwazalam za spoko, dodaly sobie takie prpofile i teraz w ogole poznalam je ze sa puste i glupiutkie

Gość Boli mnie ucho
Sorry ale ja dodaje sobie takie profile tzn przyjmuje kiedy mnie zaprasza taki profil ( sama nie wysylam zaproszenia). A dlaczego mam nie przyjac zaproszenia, skoro ktos uwaza ze jestem ladna? Nie widze nic w tym zlego. przynajmniej mam odwage przyznac sie przed innymi ze uwazam siebie za ladna osobe, i nie jestem falszywie skromna jak to inni robia- mysla ze sa piekni i sie kryja z tym.

Gość 607-365-871
Zgodze sie z tym stwierdzeniem-kobiety z klasa nie potrzebuja dodawac takich profilow- sa swiadome swojego piekna i to im wystarcza. A w ogole madry czlowiek to nie ma tam konta i nie zalezy mu na lansowaniu sie przed znajomymi z dawnych lat, tylko na zywym podtrzymaniu konatktu

Gość bo-tak-bo-nie
Nasza-klasa to totalne nieporozumienie. Pierwotny pomysl i forma nie byly takie zle,ale ostatnio to wszystko niepokojaco zaczyna przypominac fotke.pl i inne tego typu portale dla zakompleksionych osobnikow próbujacych sie na sile wylansowac. Fikcyjne konta to nabijacze licznika znajomych i nic wiecej.

Gość lew r. aresztowany
No tak.. pustota to pustota. Alepustota jest juz zalozenie i dodawanie fotek na ten profil

Szczerze powiedziawszy, to osby, które tam się zapisują same wystawiają sobie opinię. Ta opinia jednym się spodoba, drugim się podobać nie będzie. Widać, że Ty się zaliczasz do tej drugiej rodzinki. A ja uważam, że ogólnie rzecz biorąc, to jesteście siebie warte/warci, bo szkoda by mi było czasu na patrzenie kto jest na jakim profilu i czy to jest lans, czy to jest krzywdzące. Jeżeli się lansujesz, to zawsze kosztem kogoś. A że się dałaś wciągnąć w lans na takim poziomie... jakie to przykre jest ;) No chyba, że masz lat max 14(oswajanie się z seksualnością), ale przed chwilą pisałaś o 25 latkach.

Gość For programers
Nie mam nic przeciwko dziewczynom ktore dodaja takie profile. Kazdy jest wolny i moze robic co uwaza. Ja nie dodalabym takich profilow bo sama za aldna sie nie uwazam ale jesli ktos sie uwaza to dlaczego ma nie dodac.

A mnie się wydaje, że takie profile to najłatwiejszy sposób żeby się dowartościować. I dlatego jakaś niezbyt urodziwa dziewczyna, która na obrobionym zdjęciu wygląda w miarę dobrze, przyjmie takie zaproszenie. A tak poza tym- mam wrażenie, że takie zaproszenia dostaje ten sam typ dziewczyn- podkładzik( ot, nakładany łopatą), kredka to oczu, koniecznie czarna( i nie są to bynajmniej klasyczne smoky eyes które wyglądają pięknie, ale tandetna podróbka, która niedługo rozmiarem przegoni maskę Zorro) oczywiście biały błyszczyk, ewentualnie różowy. No i koniecznie klasyczne ubranie( bluzka z dekoltem, tudzież sam stanik), dziubek do obiektywu, zdjęcie od góry i voila! Nie zaprzeczę, ładne dziewczyny i naturalne też może i takie zaproszenie dostają. Chociaż się nie spotkałam. Ogólnie jestem za usuwaniem profili fikcyjnych. Wszelkiego typu.