Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k77878

CZY NA N-K WIDAĆ KTO DAŁ JAKĄ OCENE ZA ZDJĘCIA W GALERII ??PLISS POWIEDZCIE..

Polecane posty

Gość k77878

bo dalam niechcacy kolezance takiej ze studiów tylko 1 .ocene za fotke..ale teraz wstyd ...masakra..poprostu..ona zobaczy ze to ja dalam tę ocene i bedzie wkurzona..

Gość makijaz permanentny
nie wiem czy widac . sama kilku osobom tez dałam jedynki - ale z pełną swiadomością :P

Gość niestety kochana widać

Gość sjjfhghghg
widac . ja widze kto mi dal 5 a kto 1 .

ja bym się nie przyznawała , że na studiach bawisz się w ocenianie fotek na NK :o

byłam pewna , że ma się inne ciekawsze zajęcia niż ocenianie zdjęć kolegów/koleżanek :D

Gość ale oni teraz bam na tej
nk porobili, jak dlamnie to hóójowo, ana dodatek trzeba płacić prawie za wszystko

a ja byłam pewna, że ludzie w pewnym stopniu dojrzali nie bawią się w takie rzeczy :P ale myliłam się xD

Zależy jak kto na to patrzy :P Rozumiem skomentować kolegę, którego nie widziałam 5 lat, że się zmienił itp. ale non stop dodawać swoje opinie typu 'lofffciam Ciem SkarbecccQ' to żenujące

albo jeszcze teksty typu: 'a czo szłychać u mojego kofffanego Misiacccka? ciemu się nie odzywacz' i 15 stron komentarzy tego typu dodawanych średnio co dwa dni to dopiero żenada

Powiem tak: jeśli komus to podniesie samoocenę, to niech sobie dodają, nawet Ci po 60, mnie to tito.Ja myślałam, że ten portal służył (!) do odnawaiania niektórych kontaktów, spotykania się ze starymi znajomymi, ale jak juz powidziałam: myliłam się.