Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

Orkiesrta na wesele z okolic Łodzi

Polecane posty

Witam. Mam w przyszłym roku wesele i nie mam zielonego pojęcia jaka orkiestrę zamówić na tę imprezę. Jestem dokładnie z Bełchatowa więc najbardziej interesowało by mnie woj. łódzkie ale jak ktoś wie coś na temat fajnych zespołów ale trochę dalej też proszę piszcie. Dziewczyny ratujcie aby mój ślub nie okazał się katastrofą.

Gość klrt
Podaję namiar na zespół. konrad.mniow@wp.pl

Gość już tu kiedyś
próbowali naciągać ludzi :o ta kapela to De Facto Band - jedna z najgorszych w całym łodzkiem :o daruj sobie

Gość miałam wesele w maju
Ja miałam juz wesele 9 maja tego roku, na którym grała orkiestra o nazwie "maxim". Są ze Zgierza, ale z tego co wiem, nie będzie problemów, żeby zagrali w każdym mieście z wojewówdztwa łódzkiego. Ja osobiście jestem z nich bardzo zadowolona. Na weselu było tylko 60 osób, a parkiet był pełny przez całą noc, goście bawili się wspaniale. Myślę, że to w dużej mierze ich zasługa, bo grali tak, że chciało się po prostu tańczyć. Musisz sobie w necie znaleźć namiary na nich, bo ja chyba nie mam już umowy , na której był podany numer tel do nich.

A słyszeliście może o zespole Skandal ze Zduńskiej Woli lub okolic? Ma ktoś jakieś info na nich??

Gość uk girl
my zamowilismy zespoł Dubiki,beda u nas grac 20 .06 zespół fajny i sprawdzony sa z łodzi