Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilianka 19

kto jeszcze czuje obrzydzenie do swoich bylych??

Polecane posty

Gość vanilianka 19

Chodzi o to,ze juz jakis czas po rozstaniu zawsze dochodze do wniosku,ze spotykalam sie z kretynem,na sama mysl o bylym robi mi sie niedobrze i w ogole nie moge pojac jak z kims takim moglam sie spotykac.A przeciez kiedys go kochalam...Do tego zawsze wyrzucam wszystkie zdjecia i prezenty,zeby mi sie juz nic z nim nie kojarzylo.Tak jest zawsze,bez wzgledu na to czy to ja kogos rzucilam,czy ktos mnie.Kto ma podobnie??

PO ROZSTANIU SĄ ETAPY 1 NIENAWIŚĆ 2 OBRZYDZENIA 3 OBOJĘTNOŚĆ JAK DOJDZIESZ DO PUNKTU 3 TO ZNACZY ŻE SIĘ Z NIEGO WYLECZYŁAŚ :)

Gość ja mam czwarty etap
Miłość :( nastapila po tych trzech pierwszych

Gość tu onaa
dokladnie jak pisze Franka. Ja czuje obojetnosc.Jak sobie o nim przypomne to chce mi sie chce smiac, smieszny czlowieczek z niego byl :) Teraz jest mi wszystko jedno czy jest z kims albo co robi, niech mu sie wiedzie.

ja tez nie czuje obrzydzenia raczej ogarnia mnie pustych smiech ze przez tego pajaca 2 lara sie leczylam.. wydaje mi sie teraz zalosny znalazl sobie gowniare z liceum prawie 10lat mlodsza ktora jak jego mlodsza siostra wyglada no i sobie zyje;] mam super faceta a byly mu do piet nie dorasta nawet w 1%:) kiedys tuna forum rozpaczalam za nim o matko jaka jaglupia bylam:)

Gość asienka8512
to normalne że przechodzi się przez taki etap jak obrzydzenie...potem wszystkie uczucia negatywne zamienią się w obojętnośc...kiedy widzę swojego byłego to nie odczuwam zupełnie nic...

a ja czuje np obrzydzenia do chlopaka z ktorym bylam baardzo krotko jako gowniara... na jego widok az cos mi sie robi ze w ogole moglam go pocalowac:) a nawet go nie kochalam.. wiec mysle ze nie jest to kwestia wyleczenia sie bo ja wtym przypadku nie mialam nawet z czego...

Gość vanilianka 19
no wlasnie tak samo mysle jak moglam dla kogos takiego stracic glowe w koncu to taki pajac byl

lepiej zeby ci sie na wymioty zbieralo na jego widok niz jakbys rozpaczac miala;]

Gość ****ASIA****
Ja mam dwóch byłych z poważnych związków, oboje jako faceci są mi obojętni, tyle że z jednym (tym pierwszym) łączy mnie przyjażń, a z drugim nic, nie mamy kontaktu. Oba związki wspominam fajnie, ale nie chciałabym już ich powtórzyć:)