Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka_22

Mam chłopaka przy, którym cofam się intelektualnie.

Polecane posty

Gość Lilka_22

Nie uwierzycie... jest na 5 roku studiów, baardzo go kocham, już nie wiem co zrobić. Jesteśmy razem od 2 lat. Mieszkamy razem w akademiku. Od kiedy z nim jestem moje życie zmieniło się radykalnie, oczywiście jestem szczęśliwa, ale zauważam ostatnio negatywne strony. Kiedyś byłam towarzyska, chodziłam ciągle to na aeorobik, na taniec, na wystawy. Chciałam zostać pisarką, uwielbiałam pisać. Ciągle czytałam książki, miałam bogate słownictwo. Teraz moj Kotek absorbuje cały mój czas wolny. Mam dużo wolnego czasu, mam w tym roku mało zajęć. Kiedy nie ide na uczelnię, śpimy do 12, cały dzień oglądamy głupie filmy, jemy i uprawiamy wręcz chorobliwie seks, no i śpimy. Od pół roku nie przeczytałam żadnej książki. Nie potrafimy się zmobilizować do niczego jak mamy siebie, zażywamy słodkiego lenistwa. Kasę mamy z czasu kiedy byliśmy razem w pracy za granicą. Nie wiem co jest nie tak w naszym związku, jak mój chłopak gdzieś wyjedzie, nagle staje się kreatywna.

Gość maaaaaaan
chwalisz się czy żalisz?

Gość offerm a
gratulacje - trafiło ci sie jak ślepej kurze ziarno

Gość azja tuhajbejowicz
pisarka

Gość tadeuusz
sprobuj go rozwinac do twojego poziomu intelektalnego i rozwijajcie sie dalej razem

Hła hła. Druga Masłowska. Talent pewnie tego samego "kolibru" :P Można być sybarytą intelektualnym. Z tego co wiem to człowiek zwykle uprawia seks w przerwach w trakcie czytania, a nie odwrotnie. Jeśli u Ciebie jest odwrotnie to się ciesz, bo to tzw. słomiany ogień :P

Gość azja tuhajbejowicz
takich pisarek to my mamy na peczki, w zasadzie to juz prawie sami tacy sie ostali. Ale Masłowskiej coś ostatnio odbila, zaczela smucic o tradycji, tozsamosci, historii wrecz niemalze! Jeszcze ja ukad trzymajacy waadze kopnie i obsmaruje tak jak to bywalo w przyapdku chciazby Herberta.

Gość jak w pytaniu
Mam chłopaka przy, którym cofam się intelektualnie. . - -zgadzam się :D przecinek powinien być przed przy :p

Gość ee tam przejdzie ci
czasem mozna troche poleniuchowac, potem sie jest bardziej wypoczetym i kreatywnym, Widocznie tego ci było trzeba. No chyba ze facet jest durny, to wtedy rzeczywiscie szkoda czasu.

azja tuhajbejowicz => Pan Panie Azja mnie tu Herberta w jednym rzędzie z eugenialną Masłowską nie stawiaj. Zaraz jeszcze powiesz, że miał większe IQ, niż Doda :D Chwała narodowi, na którem taki kwiat rośnie. Aleć wiadomo, że same takie specjały tylko na kompoście zdrowem wybujać mogą. Polak potrafi - z gówna bicz ukręcić :P