Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dead Gein

Wiecie co? Powiem wam że rozumiem niektórych morderców.

Polecane posty

Czasami jest tak, że ktoś nie może już wytrzymac....i zabija...a świat go potępia....za co? bez powodu nie zabijałby...wszystko ma jakiś powód.... nie ma dobra i zła....sa tylko przyczyny i skutki.....

Głupoty piszesz. Jak Ciebie zamordują bo nie spodoba im się Twój uśmiech to tedy też zrozumiesz? No co biedak miał począć, uśmiechnęłaś się, zagotowało się w nim i kulka w łeb.

Gość Stasiek co lubi anal....
ja też rozumiem! szykuje zamach na sąsiadke z dołu :P

Gość sikisiki
dupe tez trzeba myc nie bez powodu

luliczko a może była jakaś przyczyna.....może ten uśmiech wywołała złe wspomnienie...ból.....tak naprawdę oni są ofiarami....samych siebie....

jesteś studentką 1 roku psychologii? Jak Ci matkę zabiją, ojca, brata też zrozumiesz? A jak pedofil Twoje 3letnie dziecko zgwałci i udusi to go po głowie pogłaskasz bo to ofiara? Każdy ma swój wybór i swoją wolę. Owszem, zdarzają się chorzy psychicznie, którzy zabijają i nie rozumieją powagi sytuacji. Ale większość zabija bez powodu, dla pieniędzy, dla zabawy, a nawet dla sławy.

po pierwsze jestem mężczyzną i nie studiuję psychologii....po drugie nie mieszaj pedofilii i morderstwami...po trzecie nie mam dzieci i ich nie chce mieć bo ich nienawidzę .....po czwarte starałbym się dociec dlatego ten człowiek tak postapił.....nigdy nie zastanawiałaś się dlaczego ktos zabija?.....co go do tego popchneło?....

A dlaczego nie mieszać pedofilii do tego? Większość z nich zabija swoje ofiary. Nie zastanawiałam się, bo to dla mnie oczywiste w wielu kwestiach. Mąż zabija żonę bo ma 4 promile we krwi i mu się wydaje, że jest supermenem, żona zabija męża bo wykupili polisę na 500 tysięcy i taka kwota akurat pomoże jej w rozpoczęciu nowego życia z kochankiem, narkoman zabija staruszkę bo ta ma 20 zł w portfelu co starczy mu na jakieś tam ćpanie lub wino marki wino, kibole zabijają się na meczach bo mają nasrane we łbie i rodzice ich nie wychowali (tu można powiedzieć, że są ofiarami co ich oczywiście nie usprawiedliwia) i tak dalej, dalej, dalej...

a może by tak ten ktoś jak nie może już wytrzymać, zabił na początek sam siebie????????/

mnie interesuje własnie to dlaczego zabijają innych a nie siebie..... co siedzi w człowieku, że jest zdolny zabić?.....czy każdy ma w sobie mordercę?.....czy w ekstremalnych sytuacjach w każdym może obudzić się zło?.....a jeśli tak to czym jest to spowodowane?......

Dead Gein wybacz, ale nie będę więcej pisać o tym co myślę bo coraz bardziej się obawiam, że Ci się nie spodobam, znajdziesz mnie i powiesisz:-) Pozdrówka

nie powieszę cię.......co najwyżej zakuję w dyby..... ale i na to musialabyś sobie porządnie zasłużyć......