Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z pozka

STUDENCI ! SESJA nadchodzi !

Polecane posty

Gość studentka z pozka

;) u mnie co prawda dopiero 15., ale już hardkor, zaliczenia koła itd. Są tu jacyś uczący się studenci? :)

Gość wawelski
skończyło się babci sranie i do galopu

Gość Niestety ale wątpię
Wszyscy pewnie są w szpitalach, albo na detoksie z powodu przedawkowania amfetaminy i wycieńczenie organizmu :-O

Gość studentka z pozka
no skonczylo sie.. sesja letnia jakos zawsze szybciej przychodzi niz zimowa..

Ja jestem!;) wiem co czujesz, ja od tygodnia mam już zaliczenia:( ale nie jet tak całkiem źle, coś tam przez ten semestr robiłam więc jakoś to będzie! najważniejsze jest pozytywne nastawienie:D Powodzenia życzę wszystkim studentom!;)

Gość studentka z pozka
:D no mi tez jakos idzie, ale koncowka moze byc nieco gorsza;)

ile autorko masz egzaminów?? ja mam 6, no ale takich full wypasionych:O

Gość studentka z pozka
ja w letniej mam 3 egzaminy :) plus kilka zaliczen, no ale one niby nie nazywaja sie egzaminami co studiujesz? ja informatyke i ekonometrie:)

Gość a ja mam w dupie tą całą sesję
dowiedziałam się, że bedę miała warunek i rzucam studia:P

Ja studiuję biotechnologię U mnie zawsze dużo tych egzaminów:( ale mam nadzieję że obędzie się bez kampanii wrześniowej!;)

Gość studentka z pozka
6 to faktycznie b. duzo :) ale chcieć to móc!

najgorsze dla mnie jest to, że w taką pogodę w domu muszę siedzieć i się uczyć:( ale za miesiąc wakacje:D także wytrzymam może;)

Ja juz polowe pozaliczalam z uwagi iz bronie sie , od razu po sesji mamy obrone wiec postanowilam ze wczesniej pozaliczam i tak zrobilam. Zaliczylam juz wszystkie cwiczenia ( 4) A egzaminow : 6 z 10 tak czy siak bedxie pogrom :O

ItsOnlyMexx_20 >>>> jej, na ostatnim semstrze tyle egzaminów???? współczuję! co studiujesz?

Tak , az tyle i kiedy dostalismy plan na 2 semestr tez bylibysmy zdziwnieni , przeciez to jest ostatni semestr i powinno byc lzej a tutaj co? kwiatki jakies 😭 studiuje SM Teraz uczelnia zmienila program nauczania , materail jest o polowe mniejszy niz my mielismy i gdzie tutaj sprawiedliwosc? :O

nie ma sprawiedliwości :O na mojej uczelni też, jeśli to cię pociesza... Powodzenia ci życzę i w sesji i obronie! Swoją drogą trochę zazdroszczę ci że już zbliżasz się do końca studiów, mi trochę jeszcze zostało

marne pocieszenie ale lepsze takie niz zadne ;) nie dziekuje aby nie zapeszac :D no nie wiem czy tak fajnie , jakbym mogla to bym z rok jeszcze postudiowala :D moge dac Ci rade... nie zostawiaj pisania pracy na ostania chwile ... ja tam zrobilam i teraz mam problem , wszytsko musze na gwalt robic a materialow brak :O

Gość poznanianka-23
sluchajcie ja jutro mam kolo.... nic nie umiem, macie jakies sposoby do zmobilizowania sie do nauki?? o co chodzi z tym warunkiem??

poznanianka-23 >> obyś nigdy nie przkonała się co to warunek, zwłaszcza na sobie:D ItsOnlyMexx_20 >> dzięki za radę;) postaram sie nie zostawić na ostatnią chwilę,chociaż z mobilizacją i weną twórczą różnie to bywa:O

Gość poznanianka-23
chcialabym wiedziec co to jest ten warunek, bo nauka mi nie idzie a szykuje sie wiele egzaminow. o co w tym chodzi ciezko zdac? slyszeliscie cos o e studia??

Dupa w której jesteś podczas sesji, jest proporcjonalna do chuja jakiego kładziesz na cały semestr:D :classic_cool:

Poznanianka,warunek to przeniesienie przedmiotu na następny rok.A czy ciężko zdać,to zależy gdzie i co,czyż nie?

Gość a co jtest
to SM?