Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona...

miał ktos tak?? ciaza czy nie

Polecane posty

Gość zaskoczona...

miesiaczka spoznia mi sie 5 dni zrobiłam test dwie kreski,bylam dzis u lekarza i stwierdził ze ciazy niewidac to sama niewiem jestem czy nie

Gość trrtrtrtr
po 5 spóóźnionych dniach poleciałaś do lekarza???przecież on nie jasnowidz:o

Gość fiziak150
Trochę jest za wcześnie na to by lekarz cokolwiek zobaczył na usg. Musisz się uzbroić w cierpliwość i pójść do lekarza na kolejne usg w okolicy 7 tygodnia;) Myślę, że test się nie myli, bo to się zdarza naprawdę rzadko. Powodzenia:)

Gość zaskoczona...
tak polecialam do lekarza😠 test wyszedł pozytywny to na co czekac przeciez musi mi wypisac chocby kwas foliowy co cie tak dziwi

Gość trrtrtrtr
hehehe kwas foliowy to sobie możesz sama kupić,grosze kosztuje,bez recepty:) dziwi mnie to ,bo to pozbawione jakiegokolwiek sensu.

Gość kaaameeeliaaa
Kwas foliowy jest bez recepty. Do lekarza nie ma sensu iść szybciej niż w 7-8tyg bo lekarz wcześniej nie stwierdzi ciąćy. Jedynie wtedy gdy wcześniej roniłaś, lub masz kłopoty zdrowotne[np zmiana leków stałych na takie których nie można brać w ciąży] jest argumentem do tak wczesnej wizyty

Gość kaaameeeliaaa
oczywiście zmiana leków na takie które można zażywać w ciąży* przepraszam za pomyłkę

myślę, że to ciąża,testy mylą się niezwykle rzadko, pewnie masz dopiero pęcherzyk ciążowy, którego po prostu nie widać, bo jest za mały.powodzenia