Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isabella994

Mam 15 lat wzrost 175 i wage 43,2 kilo - co mam zrobic zeby PRZYTYC

Polecane posty

Gość isabella994

Probowalam juz wszystkiego - jem 3000 kalorii dziennie, i same zdrowe rzeczy zero fast foodow bo poprostu lubie zdrowe jedzenie tak wyglada moj przykladowy dzienny jadlospis Sniadanie - Banan, platki zalane mlekiem3,5 i 2 jajka Sniadanie 2 - 2 kanapki z maslem serem zoltym pomidorem i majonezem. Obiad w szkole - nalesniki z dzemem polane czekolada Obiad w domu - pene ze szpinakiem i serem (caly talez) podwieczorek - duzy jogurt naturalny z platkami musli i jagodzianka z serem kolacja - 3 kanapki z pasztetem szynka serem pomidorem i ogorkiem, serek wiejski 2 szklanki kefirku

Gość isabella994
aa zapomnialam dodac ze pomiedzy w czasie dnia zjadam 200 gram jakis orzechow

Gość isabella994
nie ma czego !! kazde ubranie nie jest do mnie dopasowane!! np.. spodnie sa dobre w pasie ale za krotkie!! :( bluzki za krotkie a wisza na mnie :(

no moim zdaniem lepsze to niz ze np nic na mnie nie wchodiz bo jestem za gruba;(;(

Gość isabella994
ostatnio udalo mi sie nawet przytyc pol kilo ale zjadlam 5000 kalorii jadlam caly dzien cala noc :(

Gość isabella994
nie gdy bylam mala bylam pulchna po wieku 12 lat zaczelam chudnac... albo poprostu roslam a nie tylam :( od kad pamietam od 3 lat waze tylke samo

stosujesz raczej bardzo dobre sposoby na przytycie, jesli to nie pomaga, to raczej nikt na forum nie wymysi nic lepszego, moze ewentualnie porzadny dietetyk

Gość isabella994
bylam u dietetyka ale on kazal mi brac jakis proszek jakies tabletki jakies niewiadomo co i na tym przytylam 1 kilogram przez 3 miesiace :(

Gość nie radze tyc na sile
masz 15 lat zaczniesz nabierac dopiero kobiecych ksztaltow i przytyje ci sie troche,niejedna moja kolezanka tak miala ze plakala ze chuda zaczela dojrzewac miala 17 lat i plakala ze kiedys byla szczuplutka i chce sie odchudzac.tylko hormony sie za to wezma.

Gość isabella994
wydaje mi sie ze jestem juz wystarczajaca kobieca, zawsze wszyscy mi mowia ze nie wygladam na swoj wiek :(

Gość sarinha253
chciałabym mieć takie problemy :/

Gość isabella994
wiem o tym ze jeszcze bede dojrzewac no ale powinnam przytyc chociazby piersi, szersze biodra albo cokolwiek.. a tu nic:(

Gość nie przejmuj sie tyle...
Kochana kosci rosna do 30 roku zycia, one tez nabieraja wagi! Widocznie taka Twoja natura, ze jestes szczupla i nic nie zrobisz! Mysle jak poprzedniczka, ze z wiekiem nabierzesz ksztaltow, a moze i bedzie ich zbyt wiele! Ja majac 15 lat mialam 174 cm i wazylam 53 kg, tez bylam chuda, potem dociagnelam w szkole sredniej do 75:O Teraz jest na szczescie 65, ale o zejsciu do 50 kg moge tylko pomarzyc:)

Gość isabella994
czyli jest szansa ze przytyje? bo ja nie wygladam chudo, ja poprostu jestem anorektyczka - ludzie sie odwracaja jak ide ulica:(