Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznan

Test. PROSZE TYLKO LUDZI DOBREJ WOLI.

Polecane posty

Gość poznan

Ja mialam taką sytuacje, . Robiłam test miesiąc po pettingu i wyszło po 3 minutach jedna duza i jedna nie wyrazna kreska, w instrukcji pisalo, że w takim wypadku trzeba test powtórzyc, powtórzyłam 2 tygodnie później i wyszedł negatywny, powiem, że szanse na zajscie byly male. Co sądzicie? Robilam test bo dostalam 1 dniową miesiączke, lekarz mowil, że ma na to wpływ stres, (cały miesiąc był baardzo nerwowy) Co sądzicie? PROSZE TYLKO LUDZI KTÓRZY CHCĄ MI DORADZIC !

A lekarz nie wspomniał, że mogło dojść do samoistnego poronienia?

Gość poznan
a ono moglo byc nie widoczne za bardzo? Czy by bylo widac golym okiem/?

Gość rtewa
jeśli pokazała się druga bladziutka ledwo widoczna kreska to wskazywałoby na ciaze. skoro teraz już test negatywny więc zzapewne doszło do samoistnego poronienia.

Gość poznan
ale na ulotce bylo ze w takim razie test trzeba powtórzyc, a ten pierwszy test tez byl robiony po tej miesiaczce.

Gość poznan

Gość BeJjbi
rtewa- to, że wyszły 2 kreski (z czego jedna blada) to wcale nie znaczy, że autorka temetu była w ciąży.. Na wyniki testów wpływa naprawdę wiele czynników, czasami nawet test jest felerny i tak wyjdzie.. Autorka miała rację, że powtórzyła test.. Po 2 tygodniach wyszedł negatywnie, więc ciąży nie było.. Nie można też mówić o poronieniu, bo to nie jest taka łatwa sprawa.. Aby w ogóle doszło do zapłodnienia potrzeba naprawdę czasu, poza tym poronienie to jest straszny ból dla matki.. Zapewniam Cię, że z bólu można się zwinąć.. Krwawienie jest niewielkie, ale zaraz po tym źle się czujesz.. Nie tylko fizycznie, gorzej z Twoją psychiką.. Dlatego uważam, że to na pewno nie była ciąża!! Po pierwsze po pettingu bardzo trudno o zajście w ciąże (nie ówię, że nie mozliwe) a po drugie, autorka piszę że dostała okres.. Zapewniam Cię, że jeśli byłoby poronienie, czułabyś to..

Gość poznan
Tym bardziej, że ten miesiąc byl potwornie nerwowy dla mnie. Jestem bardzo roztrzęsiona psychicznie. Wydaje mi się, że stąd ten 1 dniowy okres.

Gość poznan
Po zatym sądze, że test wykrył by półtora miesięczną ciąże bez żadnych aspektów. I wyszedł wynik negatywny.

Gość poznan
hm?

Gość boniczka
Przejdź się do laboratorium i zrób poziom beta-hcg. To taki hormon, którego podwyższenie świadczy o ciąży. W wielu przypadkach utrzymuje się jeszcze po ciąży (po poronieniu)

Gość poznan
Ale czy ciaza jest jeszcze mozliwa...? Test by nie wykryl ciazy po 1,5 MIESIĄCA?

Gość abraja
BeJjbi srki piszese poronienia nie moznaprzeoczyc bo ból jest fizyczny..otórz ja przeoczyłam w 4 miesiącu bez bólu nawet przy czyszczeniu w szpitalu więc chciałam tylko powiedziec ze kazda kobieta jest inna i inaczej odczuwa poronienie

Gość POZNAN

Gość POZNAN
Dzisiaj po południu byłam w centrum handlowym i nagle zobaczyłam w toalecie, że dostałam okres, to dziwne bo brzuch mnie nie bolał, lecz wieczorem zaczął bolec i mocno leciała mi krew... Nigdy tak nie miałam...?