Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila85kkk

CZEGO OCZEKUJE,CHCE ODE MNIE MOJ ex? O CO MU CHODZI?

Polecane posty

Gość kamila85kkk

Bylam z kims dlugo,byl dla mnie wazny bardzo...ale bylam mloda,zle mnie tratowal byly lepsze i gorsze chwile,brak porozumienia i sie skonczylo. caly czas utrzymywalismy kontakt po zerwaniu "od tak". minely 3 lata.koncze studia,zaczynam fajna prace On ma dziecko , jest z matka dziecka. odezwal sie,nalegal na spotkanie.przyjechal bez zapowiedzi.rozpamietywal dawne czasy, prawil komplementy, same superlatywy.od tego spotkania po latach..ciagle pisze,na gg..sms... sentyment mi pozostal,ale nigdy nie chciala bym do niego wrocic,poza tym jest jego dziecko.nigdy bym nie skrzywdzila dziecka. ale pytanie:czego on chce ode mnie? znow mi w zyciu miesza? po co...

bo faceci to padalce..sami nei wiedzą czego chcą.. chcą być ubóstwiani..podziwiani.. Twoj ex wie co do niego czulaś..i ma nadzieje ze znow to poczujesz..a wtedy on poczuje sie ogierem..macho..ze moze owinąc sobie kilka panienek wokół palca.. nie ma wartości żadnych skoro tak sie zachowuje..ja bym urwala z nim kontakt całkowicie na Twoim miejscu..