Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mropr

Iść do prywatnej na zaoczne na mgr czy na uniwerek na wieczorowe..???

Polecane posty

Gość Mropr

Zastanawiam sie co robic. Chcialam isc na studia zaoczne i juz normalnie pracowac. Dodam ze w czerwcu obronie sie z licencjata i bede szla na studia uzupelniajace do Wroclawia. I nie wiem co wybrac.. Wolalabym na zaoczne a zaoczne są tylko w prywatnej. Na uniwerku nie ma zaocznych z tego kierunku, tylko wieczorowe ( zjazdy w piątki i soboty co tydzien). I nie wiem co robic.. czy iść do pracy na pol etatu do szkoly i uczyc angielksiego i isc na uniwerek i sie pomeczyc z tym dojezdzaniem i wydaniem wiecej kasy( dodam ze mam do Wrocka okolo 3 godziny jazdy), czy isc na zaoczne do prywatnej. Jak mowicie?? Aha. Jezeli chodzi o poziom to ta szkola prywatna ma bardzo dobry poziom, mowi sie ze wiecej przedmiotow i wymagan jest na tej prywatnej na mgr niz na uniwerku. No ale kurcze.. boje sie ze jezeli pojde na prywatna do pracodawca kiedys ordrzuci moje podanie ze wzgledu na szkole do ktorej poszlam. A dodam ze bylam juz na paru rozmowach w szkolach jezykowych i oni patrza tam na dyplom zeby byl z uniwerka. Co robic???

Gość NIecka Niedziadka
Ja bym szla na zaoczne. Jak bedziesz dobra to cie przyjma wszedzie