Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrox

A ja dzisiaj pojeżdzę quadem w Zambrowie!!!!!

Polecane posty

Gość madrox

Pogoda się poprawia i już rozstawiają się quady przy stadionie w Zambrowie. Pewnie jakaś impreza towarzysząca dniom miasta. Cokolwiiek by nie było, dziś będzie okazja poszaleć na czymś porządnym bo sprzęt był pierwsza klasa. Może wie ktoś, kto to wystawia? Małe quady też są, ale jeszcze się rozstawiają

Gość fanka quadów
chętnie bym się przyłączyła ale troche za daleko

Gość job902
co był za quad co go widziałeś? Mieszkam pod Zambrowem to też bym wskoczył. jeden duży czy więcej?

Gość madrox
To co widziałem, to może 500 albo większy. Trudno powiedzieć, bo przechodziłem obok. Coś jeszcze było na pace, ale nie powiem jakiej pojemności. Idę za jakąś godzinkę i jak wrócę to napiszę.

Gość szeli gray
A przepraszam, co to za impreza? Bo moja pani tam mieszka i nic mi o tym nie wiadomo.

Gość zambrowianka
O jak miło że temacik taki wszedł. Są Dni Zambrowa, jutro gra Blue Cafe! Dzisiaj wieczorem Kobranocka. Stoi wesołe miasteczko, są quady dla dorosłych, małe dla dzieci, duże autka terenowe dla dzieci, trampolina, strzelanie z łuku, strzelnica pintballowa i inne atrakcje. Zapowiedziane jest dużo konkursów z atrakcyjnymi nagrodami. Ma być ciekawie.W każdym razie ja się wybiram z rodzinką,bo pogoda już się poprawiła.

Gość słoneczko na niebie świeci
Ja jutro będę na Sumtuastic wieczorem jeśli zdążę się wyrwać z pracy o czasie.

Gość 09786789609786
z tym słonkiem to różnie

Gość nosz kurde
a ja siedze i sie ucze bo jutro mam dwa kolosy :(:(...

Gość madrox
Słoneczko, to może się spotkamy przed koncertem? Skoro oboje tam będziemy...

Gość madrox
nosz kurde: kolosy nie ucieknom, a quady tak. Jak wpadniesz na godzinkę to mózg ci się odżwierzy

Gość adamos
Ja już po imprezie, zanim doszlismy na stadion to tak nas zmoczyło,że tylko pojeżdziliśmy na quadach i myk do pubu.Żeby nie ta pogoda to byłaby całkiem całkiem impreza,bo fajne koncerty i dobrze wybrane atrakcje .

Gość karolka 26
Byłam na imprezie z miom dzieckiem i trochę się wkopałam. Mały jeżdził takim dużym samochodem terenowym na akumulator i z radiem, strasznie mu się podobało. Obiecaliśmy z mężem, że kupimy mu taki na dzień dziecka. Zapytałam o cenę takiego pojazdu i usłyszałam że ponad 2 tysiące złotych!!!! No i co teraz mam powiedzieć dziecku? Lepiej nie obiecywać nic zawczasu.

Gość małgoshatka
Jeżdziłam dziś kładem.Chłopak który obsługiwał stanowisko powiedział że to pojemność 500.A firma jak widziałam na koszulkach to Patrol Adventure organizowała atrakcje

Gość gość
a tak trochę z innej strony! macie quady? gdzie je naprawiacie?