Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoinimooowoooo

babski film na taki dzien...

Polecane posty

Gość anoinimooowoooo

znacie jakies fajne filmy? :P bo co innego robic w taka pogode? chodzi mi o babski film :D ostatnio ogladalam hause bunny- polecam :D

Gość babski
czyli jaki :P

Gość anoinimooowoooo
dla mnie babski to taki gdzie jest uwzgledniona nie tylko sama fabula ale tez takie szczegoly wazne dla kobiet:P typu duzo jakichs scen z makijazem etc. :P albo nawet taki gdzie ogolnie swiat kreci sie wokol jakiejs jednej laski...:P

Gość najlepiejjjjjjjjjjj
napisz sobie w google premiery filmow i moze jakis tylul albo raecenzja Ci sie spodoba to sobie go sciagnij ;p;pp

Gość 345365
Ja polecam Teksańską Masakrę Piłą Mechaniczną....

Gość fredek
może wyznania nimfomanki :P :P

Gość doczekaie
Dom nad jeziorem dziś wieczorem. A tymczasem-Wichry namiętności z Pitem-polecam-typowo kobiecy:)

Gość stalowe magnolie polecam

Gość selllen
Marley i ja :) polecam

SHERLOCK HOLMES 2009 - REWELACJA!!! Kawał świetnego kina przygodowo-kryminalnego, jakiego w kinach już dawno nie było! Film od otwierającej go sceny aż do napisów końcowych trzyma niezwykle wysokie tempo, nie pozwalając widzowi przez dwie godziny seansu ani na moment poczuć się znużonym! Fabuła może i nie jest zbyt oryginalna, czy też zupełnie nieprzewidywalna, a jednak stanowi mocny punkt Sherlocka Holmesa. Guy Ritche tak manipuluje poszczególnymi wątkami fabularnymi, iż widz czuje się, jakby czytał dobrą powieść i wraz z kolejnymi kartami odkrywał co raz to nowe szczegóły spisku. Nowe wcielenie najsłynniejszego detektywa świata nie było by choć w połowie dziełem tak dobrym jak jest, gdyby nie cudowny, lekki, komiksowy klimat doprawiony szczyptą humoru, oraz nietypowe, acz genialne wykreowanie na nowo postaci Sherlocka! Na osobne peany zasługuje gra aktorska Roberta Downey'a Jr. oraz Jude'a Law, którzy w genialny sposób tchnęli życie w groteskowe postaci głównego bohatera oraz jego przyjaciela i pomocnika dr. Watsona, przez co widz nie ma najmniejszych problemów z zaadaptowaniem tej "wersji" wydawało by się znanych bohaterów. Całość dopełnia świetna muzyka Hansa Zimmera, która idealnie podkreśla otoczkę towarzyszącą filmowi i nadaje jej ostateczne szlify.