Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Wyjaśnijcie dlaczego jak w szpitalu zacząłem robić zdjęcia

Polecane posty

Gość nastoltkaaaaaa
A jak ty byś lezał na łóżku w piżamie , zmeczony np po jakims zabiegu alebo spacerowal po korytarzu czekajac na lekarza itp to był bys zadowolony widzac debila z aparatem robiacego foty gdzie popadnie ;/;/

jak kiedys robilem foty w urzedzie miejskim to odrazu zjawil sie konserwator i sprawdzal stan krzeselek na korytarzu :)

jak znam życie, to możesz być pewien, że z tego szpitala wywiozą ciebie nogami do przodu, gdy znajdziesz się tam jako pacjent.....

Gość gapili się bo wyglądasz na
czubka, więc się zastanawiali co ten wariat wywinie, zdjęcia robi? może cs rozbije? może zaatakuje pielegniarke albo rzuci sie na lekarza, może trzeba by wezwać jakiegos lekarza żeby go zbadał ... teraz już wiesz dlaczego się na ciebie gapili

"A mi kabel USB jak kiedys robilem foty w urzedzie miejskim to odrazu zjawil sie konserwator i sprawdzal stan krzeselek na korytarzu " Do było dobre:D. "bmblondyn jak znam życie, to możesz być pewien, że z tego szpitala wywiozą ciebie nogami do przodu, gdy znajdziesz się tam jako pacjent..... " Jakbym wytropił i sfilmował u nich akt łapówkarski to na pewno by chcieli:D.Ale łowcy skór sa wszędzie:O. "gapili się bo wyglądasz na czubka, więc się zastanawiali co ten wariat wywinie, zdjęcia robi? może cs rozbije? może zaatakuje pielegniarke albo rzuci sie na lekarza, może trzeba by wezwać jakiegos lekarza żeby go zbadał ... teraz już wiesz dlaczego się na ciebie gapili " To co opisujesz to nazywa się nadinterpretacja:P.Do tego to ja jestem od badania konowałów:classic_cool:.Dodam że w tym szpitalu nie zauważyłem żadnej ciekawej pielęgiarki ani konowałki:O.