Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Nosiłybyście pierścionek po innej dziewczynie?

Polecane posty

Kiedyś tam rozstałam się z narzeczonym. Przy rozstaniu oddalam mu pierścionek i swoją srebrną obrączkę :) Obydwoje mieliśmy takie same obrączki :P Wchodzę dziś na nk a tam zdjęcie eks z jego nową dziewczyną :) Oboje mają te obrączki na palcach :P Tym samym upewniłam się że mój były kompletnie nia ma klasy. Ciekawe czy pierścionek tez jej da uzywany? :P

Gość dam dam di dam
Nigdy nie ubrałabym pierścionka po innej dziewczynie... :o A może tamta laska nie wie, że Ty go nosiłaś?

Pewnie że nie wie :D On jej nie powie przecież :P

lily nie koniecznie ,jeśli facet wiązałztym przedmiotem wielkie uczucia to obdarował nimiswoją miłość, dla Ciebie to może brak klasy a dla niego dowód tego ze ktośdocenił jego uczucia,mozeon opowiedział historię tego pierścionka tej swojej nowej kto wie... I nie ściemniaj braku klasy wnerwiło Cię ze ten pierścionek który Ty nosiłaś nosi teraz jakaś lalunia;)

No coś Ty :D:D Po pierwsze to ja zerwałam :P A po drugie chłopak był niesamowitym skąpcem :P I chyba żadna dziewczyna nie chciałaby używanego pierścionka. Takie zachowanie to dla mnie kompletne dziadostwo.

I jaka historia pierścionka? :D:D:D Poszliśmy do sklepu, kupiliśmy i nosiliśmy? :D

Zależy jakktopatrzy an przedmioty;) pierścionek pzrekazywany z pokolenia na pokolenie też byśnazwaładziadoctwem mimo zedlamnie ma zaklętą pewną wyjątkowąwartość;) niżnowy z sklepu:P jakdla mnie pewnei facet wiążał z obą lily wielkie nadzieje Ty go sprowadziłaś na ziemię ale jakpatrzył an ten pierscionek to przypomina sobie jakiemwielkimuczuciem potrafił kogoś darzyć i dlatego pewnie dał go komuśkto odwazajemnił jego uczucia - ja bym tak w każdym bądź razie zrobił:P(hmmm ale jak znam zycie jak Ty byś zerwała ze mna to bym Ci akzał zatrzymac ten pierścionek:P)

historia tak - kochałem jąponad zycie i wiązałem z nią swe plany - całe zwoje fantazji:P a pierścionek był tego odzwierciedleniem:P a Ty no tak patrzyłaś an to jakna zwyczajny drobiazg :P

moja kumpela nosi kolczyki po zmarlej zonie swojego chlopaka..to jest jeszcze bardziej dziwne.ja bym ich w zyciu nie ubrala

Już nie będę taka wredna żeby komentować :D Niech robi sobie co chce :P No wiesz Vampire romantyk z Ciebie i dlatego tak myślisz. A mój były to prosty chłopak ;) który liczy kasę i twardo stoi na ziemi :P Pierścionek jest nowy więc wartości zabytkowej nie ma :) Ja go nie chciałam :P Nie trzymam pamiątek po bylych facetach bo niby po co?

Nudzi mi się dzisiaj :P Deszcz pada, nie można iść na spacer to podglądam ludzi na nk i zakładam mało ważne topiki na kafe :P

Złoty nie mogę niestety :) Nie mam upoważnienia do udostępniania innych zdjęć :D

po to że ktoś właśnie Ciebie obdażył uczuciem,którym Ty wzgardziłaś.... oj jakbyś mi po zerwaniu chciaął odaxc pierścionek spojrzałbym Ci prosto w oczy i powiedział tak "nie gardź wiecej mojamiłośćia jużraz wzgardziłaś a uczucia to nie zabawki, zatrzymaj go , oddaj komuś innemu,schowaj na dnie szafy ale nei oddawaj mi go,bo w nim zaklęta jest moja miłość, Ty nie kochasz ja cóż kocham i kocham właśnie Ciebie" zrobiłem coś takiego z wisiorkiem jak moja ex chciaął mi go oddać -łancuszek dostałą an naszą rozcnicę bycia razem - zatrzymała go.... a co potem z nim zrobiła to juz nie wiem:Pzresztą teraz towalę:P

O jaaaaa..... On by czegoś takiego nie wymyślił :D Zbyt prosty był :P Zresztą rzuciłam go na jego własne życzenie . Ja stawiałam reguły jasno. To on mnie okłamał. Na szczęście w porę zorientowałam się co knuje i zerwałam. W innym wypadku zmarnowałabym sobie zycie. :) No ale teraz ma inną dziewczynę i może ona będzie z nim szczęśliwa :)

Gość patologia pelna geba
dla mnie dziwne jest wchodzenie na profil bylego i sprawdzanie co nosi jego dziewczyna, a pozniej pisanie, ze jest prosty chlopak z niego. byc moze jest prosty, ale ty nie jestes lepsza. nie wiesz co jest miedzy nimi, ale oceniasz i liczysz na to, ze ci ktos przytaknie. moze w koncu czas ruszyc do przodu.

miałem taka sytuację. Jak zmarła moja pierwsza żona zostały obrączki , biżuteria, lubiła złoto. Zrobiliśmy tak, biżuterię wziął syn i coś z nią zrobił, a nasze obrączki ślubne sprzedaliśmy u jubilera, daliśmy na msze, i dodaliśmy kasy na nową biżuterię i obrączki. Nowa kobieta, nowe życie, nowa biżuteria

no wlasnie mnie tez to dziwilo,ale ona je nosi...ja bym sobie wyobrazala,ze pewnie on widzac te kolczyki mysli o niej,jak byli na jakiejs imprezie i miala je na sobie..nie, dzieki

Gość ona090
ale burak z tego chłopaka:D a bieda dziewczyna dostając go od niego myślała że jest taka wyjatkowa.... a piszacy tu Panowie ze to nie jets nic złego sami pewnie by tak zrobili... brak klasy i tyle

masakra :O co prawda ja miałam nieco zbliżoną sytuację, tryle że chodziło o wspomniany gdzieś wyżej \"klejnot rodowy\"- pierścień jego babci...

Gość ghftres
ja bym mogła mięc pierścionek bo mojego chłopaka matce, babci itd ale po byłej dziewcznynie na pewno nie, chyba że bym i nie powiedział