Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKWAAMA

Czy któraś z was miała chłopaka Azjatę lub kogoś zna kto miał? ?

Polecane posty

Gość CIEKWAAMA

na serio mają takie małe kuśki? i właśnie znałyście jakiegoś japończyka/koreańczyka który mówił po Polsku? jak to jest jestem bardzo ciekawa mam nadzieję że ktoś się odezwie

Gość czakalakaxxxxxx
ja znam :) ale nie patrzyłam mu na kuśke:p w wakacje bede sie z nim widziala to ci napisze :D

Gość atrakcyjna Irenka
moj koreanczyk mial 10 cm:(

Znam jedną, kta była z Azjatą. Nie narzekała,więc pewnie wszystko w normie.

Gość ja znałam jednego
ale nie lubiłam go bo się ciągle krzywo na mnie patrzył :o

Gość Azjatki mają skośne cipki
Naprawdę 😭

Gość CIEKWAAMA
czakalaka- z niecierpliwością będe czekała na informacje ;p bo w sumie gdzieś czytałam że nie ma specjalnej różnicy w wielkości między rasami, chociaż zawsze się mówi że murzyni mają największe a azjaci najmniejsze. Ciekawe czy coś w tym jest ;]

Gość Tak wszyscy jesteśmy równi
Oczywiście, że między rasami niema różnic... no może nie licząc kilku szczegółów jak: -Zupełnie różne reakcje na leki -Różnice w budowie fizycznej -Różnice w psychice- czarni np: reprezentują znacznie wyższy poziom agresji -Znaczne różnice intelektualne. -Różna zapadalność na choroby Wymieniać można dalej :-D... ale potwierdzajmy oficjalną wersję: "NIEMA RÓŻNIC MIĘDZY RASAMI" :classic_cool: 🖐️

Gość asdasdasdas
specjalnej różnicy w WIELKOŚCI między rasami, w WIELKOŚCI penisa w sensie... zaraz znajdę ten cytat..

w Polsce znany jest powszechnie taki jeden Azja , Tuchajbejowicz, Olbryski zna go bardzo dobrze, tyjko gej był z tego Azji niepoprawny, zaostrzone pale bardzo lubił.

Gość CIEKWAAMA
jednak nie znajdę, ale wiadomo średnia to średnia, zawsze można trafić na murzyna z 13cm (mieści się w normie ich rasy) i żółtego z 16 cm.. więc chyba nie ma co szukać po rasie samej ;>

Gość dłuuuuuuuuuppppotaaaaaaaaaa
głupotą jest takie uogólnianie ! Nie nawidze tego , bo ludze są rózni . Mój chłopak jest murzynkiem i nie nie jest agresywny , wrecz przeciwnie .... jest bardzo cierpliwy...no chyba , ze jest wyjątkiem . Aha , znam tez jeszcze jego przyjaciół i nigdy nie widziałam ich w stanie agresji , no ale to tez wyjatki prawda ?! ehhhh