Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibulka niebieska

szukam tutaj pocieszenia...facet olal mnie dla innej

Polecane posty

Gość bibulka niebieska

a ja nie umiem zapomniec:O

Gość jagg
Pocieszę Cię: nie był Ciebie wart. I zapomnisz - to tylko kwesta czasu - uwierz mi, przeżyłam cos podobnego. I poznasz jeszcze dużo fajniejszego faceta i będziesz jeszcze szczęśliwsza!!!

Gość bibulka niebieska
dzieki ale ciezko mi w to uwierzyc

Gość jagg
Mnie też było ciężko. Nie poddawaj się. Czas leczy rany!!! Rozumiem Ciebie w 100%. Ale dasz radę i będziesz bogatsza o kolejne doświadczeniem, a i w przyszłości szczęśliwsza! POWODZENIA!

Gość bibulka niebieska
to juz trwa rok :O

Gość ja myślę...
Ja myślę,że pociesznie tutaj nic nie da.Jeśli Ci napiszę,że nie był Ciebie wart i poznasz kogoś lepszego, to poczujesz się lepiej? Być może tylko przez chwilę a kiedy zostaniesz sama ze swoimi myślami,to ten ból i tak wróci.Przerabiam to już od dwóch lat.Raz jest lepiej a raz gorzej.Teraz jest lepiej i mam nadzieję,że już tak zostanie.Zgadzam się z tym,co napisał ktoś wyżej...najlepszym lekarstwem jest czas.Trzymaj się;)))

Gość A to co znowu
bo chyba najgorszą rzeczą jest zostać porzuconym dla kogoś innego ja na szczescie tak nigdy nie miałam, ale niestety dwa razy tak zrobiłam Po wielu latach dowiedziałam się jak to boli z ust odtrąconego na rzecz nowego jestem świnia, zyje z tym i staram się juz nikogo tak nie skrzywdzić