Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalet

Jak ją przekonac? SZYBKIEJ POMOCY PROSZE

Polecane posty

Gość zalet

Witam mam 11 lat i mam prawie laske zapytalem ja o chodzenie umowilem sie z nia i mowila zebym jakos ja do niej przekonal moglby mi ktos cos poradzic co tam zrobic? SZYBKO HELP

Gość zalet
boze.. co za idiota.... niemam teraz czasu na ksiazki. Niech ktos mi doradzi, napewno juz cos takiego przechodziliscie niektorzy.

Ja mam jedną bardzo łatwą, przyjemną i zawsze skutkującą w takich sytuacjach radę: Dorośnij. Poczekaj 8 lat i wtedy zacznij rozglądać się za dziewczynami. Jeśli będziesz miał szczęście to nie będziesz musiał pytać nikogo, jak przekonać dziewczynę do \"chodzenia\". A tak poza tym to chodzić można z kimś za rękę, z drugą osobą jest się w związku. Ale to tak na marginiesie, bo ty i tak jeszcze jesteś za młody.

Gość smutnaaaaaaaaaa
Pokaż jej że jesteś wartościowy tzn. że jesteś fajny. Nie mogę napisać w jakim sensie fajny, bo nie wiem jaki jesteś. Nie znam Cię. Pokaż jej swoje zalety. Mówię o cechach charakteru:):) Żebyś nie zaczął się chwalić, bo to błąd.

Gość zalet
Dobra... walic to -.- moze jest ktos madry i pomoze?

Gość zalet
No smutnaaa dzieki Ci bardzo ;p ;*. A moglabys cos jeszcze doradzic? Bo widze ze nie jestes taka jak inni.

Gość smutnaaaaaaaaaa
Tzn. co byś chciał wiedzieć? :) pokaż jej że Ci zależy... Np. powiedz że bardzo chciał byś spędzać z nią dużo czasu, bo ją bardzo lubisz. Że chciałbyś ją dobrze poznać. Szczerze mówiąć ciężko mi Ci pomóc bo nie jestem już w tym świecie 11 latki:) i relacje pomiędzy Wami są mi obce. Powiedz mi może sam: czemu chcesz z nią być?

Gość nie przekonuj jej po prostu
W tym wieku to zadziała :) Powiedz po prostu że sama się może przekonać jaki jesteś, a jak nie chce to jej strata.

Gość zalet
No dlatego ze jest ladna mila fajna i w ogole jest zaje***ta za przeproszeniem ;s. No wlasnie sie zastanawia ale mowila zeby ja do mnie przekonac zebym pokazal ze jej zalezy a niezbyt wiem w jaki to sposob wiec poradzilem sie was bo niechcialbym zrobic czegos glupiego.

Gość smutnaaaaaaaaaa
To właśnie powiedz jej to wszytsko szczerze! Wszystko co czujesz...

Gość zalet
Ok smutnaa dziekuje Ci bardzo i zycze powodzenia.

Gość nie przekonuj jej po prostu
pocałujcie mnie w d...> i z czego rżysz idiotko? :o Chyba większośc osób w tym wieku przeżywała swoją pierwszą miłość/ zauroczenie, jak zwał tak zwał :D

Gość zalet
Dokładnie. Wrazie czego poradze sie jeszcze was. Dziekuje wam

Gość smutnaaaaaaaaaa
Nie ma za co:) powodzenia ja tobie życzę! :):):)