Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delling

Do tych, co zdawali na prawko

Polecane posty

Gość delling

Ile czekaliscie na jazde u instruktora, ktorego sobie wybralyscie lub ktos wam polacal??Czy od razu mial wolne i duzo godzin

Gość delling
Ja zapisalem sie do instruktora u ktorego dlugo nie trzeba bylo czekac na jazdy(zapisalem sie w piatek a pierwsza jazde mam we wtorek i pozniej co drugi dzien, chcialem najpierw do tych co mi polecali ale do nich strasznie dlugo trzeba czekac a chcialbym sie wyrobic bo w sierpniu jade na wakacje, wiec???

Gość asia basiaaa
Czyli ze jak ktos ma duzo wolnego to jest kiepski bo nikt sie nie chce do niego zapisywac, a jak ktos ma napiety grafik to jest super i warto czekac naweet trzy tygodnie?? Pytam bo sama nie dlugo planuje sie zapisac na prawko:)??

Gość asia basiaaa
Przecież wielu z was ma parwko, odpowiedzcie mi jak to jest:)??

Gość korek bomba
A co sądzicie o młodych instruktorach, ja sie zapisalam do tego co ma 28 lat, pierwsza jazde mam w przyszlym tygodniu, ale slyszalam opinie ze najlepiej do tych starszych bo sa dozwiadczeni, wiec jak???

Gość ismenaaa
Młody czasem lepiej wytłumaczy niż starszy i poflirtować można;) nie przejmuj sie

Gość osobiście wole młodszych
pomyśl że uczy cię jakiś dziadek, weż sie pochylaj nad nim np przy ustawianiu lusterek (nie wszystkie lki mają elektryczne), albo nauka zmiany biegów- często podczas jazdy instruktor musi wspomóc swą dłonią twoją dłoń na trzonku do zmiany biegu., ja bym se żygła jakby jakiś stary pryk mnie dotykał po ręach...bleeeeeeee i powodzenia. aha i to że do kogoś nie ma kolejek nie znaczy że jest zły. każdy musi zacząc od zera.

Gość kawazmlekiem..
To, że jest stary nie musi od razu oznaczać że jest obleśny, ważne żeby byl mily i dobrze tlumaczyl, co ci z jakiegos mlodego fagasa bez doswiadczenia co ci kawaly bedzie opowiadal, jak egzaminu przez niego nie zdasz, takie jest przynajmniej moje zdanie...

Gość dyzio marzyciel oo
No jak mam dużo wolnego czasu i bez problemu można z nim jeździć nawet codziennie to znaczy ze nikt go nie wybiera.Jesli niekt go nie wybiera =kiepsko uczy=albo krzyczy i obraza ludzi.proste.