Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam szukam

czy moge wyprac ochraniacz na łóżeczko?

Polecane posty

Gość pytam szukam

kupiłam komplet, pościele nie ma problemu ale nie wiem czy ochraniacz sie nie uszkodzi?

Gość pewnie ze można

Gość ja prałam
pare razy i nic złego sie nie działo

Gość z pewnością
a moj sie zmechacił i porpbiły sie kulkiw srodku mysle ze zalezy z czego jest zrobiony

mi sie notorycznie troczki w pralce od ochraniacza obrywaly... szczescie ze juz nie uzywam to nie musze ich juz przyszywac... bo juz szalu dostawalam... ale tak poza tym to nic sie nie dzialo...

Gość 37 tc
jesli nie jest on ciagly tylko co jakis czas przeszyty wzdluz to mozesz wyprac w innym wypadku cale wypelnienie ci sie zbije i skulkuje

Gość pytam szukam
jest przeszyty ale tylko na jednym boku. Chyba sobie odpuszcze pranie tego bo wlaśnie mam obawy czy sie w środku nie rozwali :(

Gość 37 tc
jak nie jest poprzeszywany to lepiej nie pierz bo moze sie zbic... ewentualnie wypierz delikatnie w rekach i nie wiruj tylko zostaw samo do wysuszenia

też mam ochraniacz przeszyty tylko raz i prałam go normalnie w pralce i nic się nie stało więc śmiało możesz uprać - a jak masz obawy to może masz w pralce jakiś krótszy lub bardziej delikatny program - bo ja mam np. program \"pranie ręczne\" lub \"szybkie pranie\"