Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanowa

buty dla maluchow z wkladka ortopedyczna

Polecane posty

Gość mamanowa

Witam. Mam pytanie, czy rzeczywiscie buty z wkladka ortopedyczna takich firm jak BARTEK ksztaltuja ladnie nozke dziecka? Moja coreczka ma teraz 1,5 roku i odkad zaczela chodzic kupujemy z mezem tylko buty Bartka. Jak wiadomo sa one bardzo drogie i zaczelismy zastanawiac sie nad butami innych firm, ktore tez beda z wkladka ortopedyczna. Mozecie polecic jakies?

Gość mamanowa
up

Gość mamanowa
Czy sa jakies doswiadczone mamy w tym temacie?

Gość dziecku
do 3 roku życia stopka się kształtuje więc nie wolno przesadzać z bucikami ze sztywnymi wkładkami. jeżeli tylko jest taka możliwośc to niech po domku chodzi boso(lub w skarpeteczkach) pamietajmy ,że dziecku nożka musi się sama wykształcić a nie pod buta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zauważmy ,że buty mają wszystkie w standardowy sposób zalożoną wkładeczke.rodzice nie zawsze kupują buciki odpowiednio dopasowane i w tym momencie całe to wyprofilowanie przypada stopie nie w miejscu gdzie powinno. proponuje z dzieckiem zabawy stopkami.np,łapanie lub dotykanie zabawek stopkami

Gość AJA BĘDĘ MIAŁA WŁAŚNIE DRUGIE
obex, ale cena podobna do Bartka. Kornecki tez skórzane i ok, a następne ktore wg mnie są do polecenia to juz drozsze od Bartka czyli ecco itp wiec mój nosi Brtki a zimą Obexy bo maja wyższe podbicie