Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora mama

czy dziecko moze towarzyszyc mamie w szpitalu?

Polecane posty

Gość chora mama

powaznie sie rozchorowalam, mam skierowanie do szpitala i raczej długo tam bede.czy jest mozliwosc by towarzyszylo mi 6 miesieczne dziecko?nie mam go z kim zostawic ......wie ktos?

Gość chora mama
sama jestes prowokacją.czy mam zosatwić dziecko samo w domu?????co mam z nim zrobic????

Jeżeli naprawdę nie masz rodziny, odpłatnie niech ci popilnuje jakaś sąsiadka albo przyjaciólka, bo chyba masz koleżanki jakieś???? :o Ojca, jak sie domyślam, brak :O Ale nieważne :O Zabiorą ci dziecko na ten okres do pogotowia opiekunczego :O :O Popilnują, potem oddadzą :) Zyczę wyzdrowienia :)

Gość tak tak takie Janie
wiedza wszystko .... jak dziewczyna pisze ze nie ma z kim zostawic dziecka to chyba wie co pisze, a teraz pytanie do autorki , z jakiego powodu idziesz do tego szpitala,na jak dlugo? i z jakiego miasta jestes ?,z kim mieszkasz sama z dzieckiem czy jak?, pracujesz?,masz przyjaciolke jakas?, rodzenstwo,wogole jakis kontakt z kimkolwiek z rodziny?

Gość chora mama
wysiadła mi jedyna nerka..maż jest za granicą, najwczesniej za miesiac bedzie mmogl wrocic....nie pracuję, siedzialam z małą w domu, maż nam kasę przysyłał.jestem z Lublina, nie mam kontaktu z rodzina...nikgo tu nie znam, bo przyjechalismy tu z Pomorza....

Gość chora mama
nie oddam nigdy malej do pogotowia opiekunczego....predzej nie pojde do tego szpitala i szlus:/

Gość nie wierzę nie
że w takim przypadku, mąż nie przyjedzie, i rodzina nawet ta z Pomorza olewa.

Gość mysle tak
powinien twoj maz zjezdzac i nie patrzec na skutki!!! Moj napewno by tak zrobil jestem tego pewna!!!A nerki sa bardzo niebezpieczne...

Gość tak tak takie Janie
a pytalas lekarza czy mozna o miesiac przesunac ten szpital? skoro maz za miesiac wrocic moze?.. ja wiem o czym mowisz tez nie pracuje , maz owszem ale maz nie moze wziasc wolnego dluzszego, a jestesmy w nowym miescie i tez nikogo nie znam wiec jakbym miala taki dylemat jak Ty tez bym nie miala z kim dziecka zostawic, a na tym pomorzu nie masz jakies dobrej kolezanki?

I nie oburzaj się tak, ja mam rację :O Ordynator i tak nie przyjąłby dziecka do szpitala, myślisz, że chciałby, byś włóczyła go potem po sądach, że dzieciak zachorował???? :O :O Już widzę miny personelu i innych pacjentek, kiedy wyskoczysz z takim pomysłem :O :O Ech :o Małe dzieciątko, toż to taki drobiazg :O A zarazki takie groźne :o :o :O :O

Gość tak tak takie Janie
no w sumie moze maz jednak moglby postarac sie w tej sytuacji zjechac do domu

Gość a po co
po co decydowała się na ciąże mając chore nerki? co za bezmyślność swoją drogą.

Gość chora mama
ta choroba wyszla w czasie ciazy.nie utzrymuje z rodzina kontaktow, sa zresztą daleko.niewazne, opowiedzieliscie mi na pytanie, dziekuje.

Gość tak tak takie Janie
i jeszcze jedno...gdy nie masz kontaktu z rodzina,to zastanow sie glebiej kto sposrod wszystkich jednak nie pracuje i moglby jednak zajac sie dzieckiem,ja np. mimo ze nie odzywalaby sie jakis czas i bylo by mi glupio poszlaby choc do cioci poprosic o pomoc w tej sytuacji,nie jest to najblizsza rodzina,ale zawsze rodzina,a w rodzinie zawsze jest jakas ciocia co nie pracuje

co to za zwyczaj na tym forum że wiecznie ktos komentuje czy ktos ma prawo miec dziecko czy nie?chory nie moze,pracujacy nie moze,biedny nie moze, mlody nie moze,stary nie moze...a co wam do tego?ty bedziesz chora-nie bedziesz chciala dziecka-twoja sprawa.nie wcinajcie sie w cudze zycie,nie oceniajcie! a co do dziecka w szpitalu-to nie ma trakiej opcji...musisz inaczej pokombinowac

Gość Jania ty sie lepiej pilnuj
dzien dziecka wczoraj sie skonczyl:P:P:P no chyba ze dobrze ci w pomaranczy :D:D:D