Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa sukieneczka

zółty, czerwony, fioletowy, jasnoróżowy, granatowy, beżowy...

Polecane posty

Jaki kolorek sukienki wybrać na wesele? Nowej nie będę kupowała więc muszę wybrać jedną z tych które mam, ale nie wiem w jakim kolorku. jaki jest teraz najmodniejszy z tych które wymieniłam ?

Gość jaki kolor włosów i cery masz

Gość kazdy zalezy w jaki styl
pojdziesz

Gość sadasdfas
masz pecha. w tym sezonie modna jest tylko zieleń.

Nie lubię zieleni. Jestem brunetką i mam jasną cerę.

żółty - jezeli pojdziesz w kolor czyli fantazja :) ale to tylko jesli sukienka ma fajny geometryczny fason no i prosty do tego mogą byc buty zielone czerwone niebieskie torebka jeszcze inny kolor bransoletki dwie na reke w kolorze np. butów i jakims innym kontrastującym ale to tylko jesli umiesz łączyc barwy, i te kolory muszą byc mocne nasycone i obowiązkowo czyste czyli bez zadnych wzorów czerwony - ta chyba odpada bo nie mam na nią pomyslu bo wydaje mi sie byc sexowna a to na wesele nie bardzo fioletowy- tez zalezy od barwy fioletu nasycony czy pastelowy?, jesli nasycony to dodalabym jeden dodatek safari(panterka, zebra) jasnorózowy-trzeba uderzyc w pastele wszystko w pastelowych delikatnych kolorkach zwiewne i fantazyjne fasony stylk romantyczny dalej modny granatowy-mozna zrobic styl marynarski i tez bedzie fajnei i modnie bezowy jak najbardziej pasuje zeby zalozyc wlasnie przy tej kiecce dodatki w stylu safari super to bedzie wyglądało ale mówię wszystko zalezy od fasonó i materiałów nie z kazdej granatowej da rade zrobic fajną kiecke na styl marynarski po samych kolorach ciezko cos doradzic

wcale zielen nie jest modna nie słuchaj modny jest morski kolor, taki turkus tez zreszto w tym sezonie wszystko modne:)

Właśnie, turkusowy kolorek bardzo mi sie podoba, ale juz nie będę kupowała kolejnej sukienki bo w tamtym roku miałam aż trzy wesela i na każde kopowałam nową sukienke więc teraz muszę sobie odpuścić :) Dzieki za pomoc :) Styl marynarski to u mnie raczej odpada, z tą czerwoną to masz rację, że może na wesele zbyt seksowna (choć jak byłam młodsza to byłam w niej na weselu kuzyna). :) Wybiorę chyba tą fioletową, bo bardzo ją lubię i świetnie się w niej tańczy.

Gość wawelski
najlepiej bez

Gość potrzebująca porady
Jako ze temat o kolorach sukienki to sie podczepie z moim pytaniem, nie długo ide na wesele (będę świadkowa) i chciałam zakupić taka sukienke http://www.allegro.pl/item652182129_poczuj_s ile_swoich_zmyslow_roz_38_52_tu38_40.html Zastanawiam się nad kolorem, mam kręcone brązowe włosy sniadaą cere i myśałam zeby zakupić fioletową albo brązową lub bordową. Jaki kolor żakietu byście doradziły do każdego z koloru tej sukienki oraz czy czarne buty beda pasować do każdej z nich?