Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effy874387

ciza? pierwszy miesiac mialam okres, w drugim sie spoznia

Polecane posty

Gość effy874387

ciaza? w pierwszy miesiac mialam okres, w drugim sie spoznia ponad tydzien. nie wiem co robic! zwariuje. nie chce kupowac testu ani isc do ginekologa (nigdy nie bylam) narazie. chce sie spytac Was. mam 19 lat. kochalam sie z chlopakiem w polowie kwietnia. zdaje mi sie ze brzuch mi urusl i zastanawiam sie nad lodami truskawkowymi z zupka chinska mmmniam. ej pomocy! ;(

Gość za moich czasów brało się
a no ciąża jak na moje oko brzuch już rośnie, zachcianki ciąża na bank

Gość effy874387
blagam, tylko nie kpij -.-

Gość za moich czasów brało się
to nie kpina mówię serio serio rosnący brzuch, zachcianki typowe ciąża jak nic

Gość kurde laska
kurde laska kto Ci to doradzi, kochałaś się bez zabezpieczenia w dni płodne - to jest prawdopodobieństwo! Nie chcesz iść do ginekologa zrobić testu i pytasz ludzi na forum bez sensu.....

Gość effy874387
wlasnie, ze kochalam sie z zabezpieczeniem -.- nie wiem czy to byly dni plodne czy nie. 'kurde' chodzi mi o to, zeby mi ktos wytlumaczyl czy istnieje sytuacja aby miec okres w pierwszy miesiac po seksie, w drugim aby sie spoznial. slyszlam o tym, ze kobiety w ciazy nie maja okresu tylko, krwawienia? na czy mto polega? wydaje mi sie ze pod koniec kwietnia, to byl okres. wiec czemu sie spoznia az tyle w maju? w sumie czerwiec juz -.-'

Gość marina901
Witam was ja jestem w podobnej sytuacji tylko ze ja ostatnia normalna miesiaczke miałam w marcu dokładnie 12 i trwała tydzien jak zawsze teraz juz czerwiec o okresu brak miałam tylko lekkie plamienia takie cos brazowe trudno mi powiedziec co to było. Mówia mi ze to ciaza ale roiłam test i wyszedł negatywny słyszałma ze testy mog asie mylic! niby nabrałma na wadze tez miewam zachcianki a co do brzucha to jest lekko zaokraglony na podbrzuszu. i tez mam metlik w głowie nie wiem co myslec!!!

autorko że tak powiem wielu kobietom jak i dziewczynom okres się spóźnia. Są tego różne czynniki, stres, choroba a nawet zmiany pogodowe ! Zachcianki to też normalna rzecz. Ciąże widać dopiero w kilku miesięcznej ciąży, zaokrąglenie w podbrzuszu to po prostu nabrzmiały brzuch przed okresem. Dziewczyny kojarzycie coś z biologii w ogóle?? :O

Gość marina901
tak kojarzmy tylko ze ja mam równierz 19 lat a juz jedna ciaze poroniłam:( i teraz boje sie bardzo ze cos moze byc ze mna nie tak

poroniona??? lekarz tak stwierdził ? ja polecam iść teraz do lekarza i nie zwlekać z niczym, musisz być dokładnie przebadana żeby ustalić czy nie jesteś na nic chora.

Gość saleminka8
effy874387 ciaza? w pierwszy miesiac mialam okres, w drugim sie spoznia ponad tydzien. nie wiem co robic! zwariuje. nie chce kupowac testu ani isc do ginekologa (nigdy nie bylam) narazie. chce sie spytac Was. mam 19 lat. kochalam sie z chlopakiem w polowie kwietnia. zdaje mi sie ze brzuch mi urusl i zastanawiam sie nad lodami truskawkowymi z zupka chinska mmmniam. ej pomocy! ;( ja takich smaków nie miałam nigdy,moje smaki to np.robie sobie obiadek i jak go jem to nie mam na niego nagle ochoty...albo jak o czymś pomyśle to też mnie odrzuca. Jak nie chcesz kupić testu to nie pisz tu,bo to żenujące! 19 lat i się pytaa online czy jest w ciaży,dzicinada i zero dojrzałości !