Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się może zapytam

jakie cechy wyglądy drażnią Was u innych?

Polecane posty

Gość ja się może zapytam

j.w.

Gość ja się może zapytam
wyglądu oczywiście*

Gość tyryry
duże, okrągłe oczy i spadziste brwi

Gość sara_mania
krzaczaste, zrośnięte brwi

Gość ja się może zapytam
to może napiszę, co mnie - wredny wyraz twarzy, nadwaga, niechlujny wygląd ogólnie, brzydkie zęby

Gość taerraara
przetłuszczone włosy

a jak ktoś ma aparat? taki przezroczysty ale mało widoczny, no ale ma.. Robi to jakąś różnice ? Czy raczej patrzycie na to z tej storny, że jak jemu zdejmą to będzie miał ładne ząbki? :P

Gość janek wiśnkiewski padł
hm, ja tam nie oceniam ludzi po wyglądzie, ale wiadomo, uśmiech i czystość, estetyka to coś, co z pewnością sprawia, że taki człowiek wyda się sympatyczniejszy. nie lubię natomiast ludzi spoconych, żółtych zębów, tłustych włosów, zbyt mocnego makijażu.

Gość janek wiśnkiewski padł
aparat? nie, nie widzę w nim nic złego - masz aparat, to znaczy, że dbasz o zęby i próbujesz coś z nimi zrobić. jestem jak najbardziej na tak :) a co, jesteś szczęśliwą posiadaczką takowej biżuterii? :)

aparat na zębach świadczy o tym, że o siebie dbasz i chcesz mieć proste ładne zęby, ogólnie CZYSTOĆŚ to podstawa!!

Gość o mammmaa mia
janek wiśnkiewski padł hm, ja tam nie oceniam ludzi po wyglądzie, ale wiadomo, uśmiech i czystość, estetyka to coś, co z pewnością sprawia, że taki człowiek wyda się sympatyczniejszy. nie lubię natomiast ludzi spoconych, żółtych zębów, tłustych włosów, zbyt mocnego makijażu. ----------nikt ci nie kaze oceniac po wygladzie a podac cechy ktore cie draznia :D widzisz roznice?:D u facetow nie cierpie łysiny ani jasniutkich blond wlosow nie lubie zotlych zaniedbanych zebow cery pelnej wagrow zaniedbanych (tlustych, z lupiezem wlosow)

nie ufam blondynkom z krótkimi podkręcającymi się na końcach włosami. Coś w ten deseń ale rzadsze nastroszone włosy. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f0/Anna_Fotyga_%282007%29.jpg Takim kobietom nie ufam i chyba nigdy sie do nich nie przekonam. Nie lubię też kobiet z długą brodą np taką http://media3.mojageneracja.pl/oipporoope/mediumjujlqo4788fed0106f5.jpg dla mnie masakra łysi faceci też nie wzbudzają mojego zaufania:O

Gość blackcat
tłuste włosy wielkie odrosty - po co sie farbujesz skoro potem nie badasz o te włosy i nie farbujesz sie regularnie zaniedbane dłonie zaniedbane ciało - np. nieogolone nogi + spódnica nadużywanie samoopalacza/solarium brzydkie zeby

zarośnięte/ krzaczaste brwi pryszcze i zaniedbana cera brzydkie zęby nadwaga nieogolone nogi ...

zepsute zęby owłosione ręce u facetów owłosione nogi i pachy u kobiet otyli ludzie w lecie w obcisłych ubraniach

Gość o jest tego troche
1) przesadzona opalezina (niewazne czy solara czy naturalna) 2) za bardzo wyskubane brwi, tak cienka linia, ze prawie brak 3) zbyt żółte włosy, ekstemalnie czarne włosy 4) niechlujny, nieprzemyślany, nie pasujący do sytuacji stój

flejowatość skarpety i sandały koszule z krótkim rękawem świecąca się łysinka brzuchal wielkości betoniarki odrosty kreskówkowe cienkie brwi, plastikowy makijaż tandetne tipsy różowe ubrania, brokat, cekiny, tony falbanek niewydepilowane nogi, pachy kilogramy plastikowej biżuterii

Gość fsw
Obsrane gacie i smrod z dupy :D

lol koszule, z krótkim rękawem są złe? Fuck.. wydałem przed wczoraj prawie 200zł na czarną koszulę z krótkim rękawem :|

Gość jestem z toba
hmmm buahahaahahahaha

hehe to chyba będzie moja pierwsza i ostatnia :P Poważnie cała czarna koszula nie jest ok?

Gość cream w pomarańczy
:D mnie drazni nadwaga choc niestety jest wręcz wskazana :O krzywe zęby tipsy wystające ze spodni stringi :O

Gość Kata pulta
to mam jeszcze rece depilowac dla ciebie SAMI? Facet to ma byc facet a nie pindol z obrazka

hahahha ja już widzę jak do znajomych przyjdę z wydepilowanymi rękoma :D Chyba by mnie wyśmiali... Albo wzieli za geja