Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sea Fighter

Związki z dużą różnicą wzrostu...

Polecane posty

Gość Sea Fighter

Hej, bardzo podoba mi się pewna dziewczyna, wiem że ja jej również wpadłem w oko, ale boję się że na przeszkodzie może stanąć różnica wzorstu. Bo ja mam 185 cm wzrostu, a ona jakieś 160, może nawe t troche mniej :o I boje się czy to nie będzie stanowiło jakieś dużej przeszkody :o Ktoś był w podobnej sytuacji? Znacie jakieś inne pary z takimi wymiarami?

Gość wg4y45y745
185 to niewiele mam kolegę 198 i jakos rozne wzrostowo mial laski. tu nie chodzi o wzrost :P

Gość a pewnie ze znamy
w tym nie ma nic dziwnego !!

Gość maja_88
moj wuje tez ma tyle wzrostu a ciocia pewnie jakies 158.. no troche smiesznie wygladaja jak ida razem...najgorzej jak trzymaja sie za rece bo wtedy wyglada jakby wuja jakies dziecko prowadził... w kazdym razie kwestia gustu

Gość ja mam...
168 cm a mój mąż 191 cz :) Ja stale chodzę na wysokich obcasach :) a i tak mi brakuje ;)

Gość wg4y45y745
tak poza tym, to moja mama ma 152, moj ojciec 189... ;) co prawda od dawna juz nie sa razem, ale to chyba nie przez wzrost :D

e tam zero problemu, kiedys umawialam sie z gosciem o prawie 40cm wyzszym, i co - ja siup na schodki i nawet z calowaniem no problem :P a tak serio - co wzrost ma do tego? to jest nawet fajne,bo bedziecie sie wyrozniac :) kwestia podejscia,nie zawracaj sobie tym glowy, tylko dzialaj - podrywaj czy tam - umow sie po prostu i sie okaze :)

Gość wg4y45y745
wyglada to rzeczywiscie troche smiesznie z daleka nioeraz...jak ktos powiedzial o wujku, ze jak z dzieckiem, fakt. ale to nic :) ja mam 177 moj chlopak 184 i mama moja zawsze mowi ze wygladamy jak model i modelka :D

Gość maja_88
wg4y45y745... dla mnie właśnie taka nie wielka roznica jest fajna mam tyle samo wzrostu co ty i tez chciałabym zeby moj facet mial tak z 185...

Gość maja_88
chociaz na pewno lepiej wyglada facet wyzszy od kobiety nawet o 40 cm niz odwrotnie taka wysoka kobieta a facet 160..wtedy to jest masakra

do niskich dziewczyn: jestescie okrutne, zabieracie wysokich facetow, choc pasowaliby do Was nawtt ci 1,65, a my, biedne, wysokie, patrzymy na tych, co zostaja, z gory 😡 :)

Gość maja_88
te verde - w pełni się z tobą zgadzam

Gość Najdroższy autorze tego topiku
Czy chorujesz na jakiś syndrom małego fiutka, albo deficyt intelektualny? Pytam, bo chcę się doszukać czynnika, który wywołał aż takie spustoszenia w twoim postrzeganiu samego siebie, innych osób i otaczającej ciebie rzeczywistości... ... A teraz szczerze: chłopak 185cm wzrostu i dziewczyna o 160cm to dla ciebie DUŻA różnica wzrostu? Odejdź czasem od komputera, wyjdź się przejść, a zobaczysz mnóstwo takich par!

Gość pani derektor
te verde ------> ach wybacz, wybacz mi proszę :P

Gość wg4y45y745
aatam! ja bym nei chciala goscia, ktoremu sie podobaja male kobitki :P moj zawsze powtarzal, ze krecą go tylko wysokie i wlasnie takiego goscia chce i mam! :P nie miejcie zalu do nizszych babek o wysokich faciow :P

Gość pani derektor
echhhh :) to nie o wzrost chodzi :) to jest tylko fizyczna cecha, która jest "ważna" na samym samym pcozątku znajomości. później już się na to nie patrzy :) tylko trochę śmiesznie się całowac przy takiej różnicy :P zawsze muszę stawac na palcach :)