Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzza21

czy to mogą być objawy ciąży?

Polecane posty

Gość zuzzza21

Hej, Kochałam się z chłopakiem (zabezpieczenie - prezerwatywa) w 14 dzień cyklu, wszystko było ok, gumka nie pękła itd Jednak okres spóźnia mi się 3 dni i nie czuje by szybko sie pojawił, ale tym sie nie martwie bo akurat raz na jakiś czas mam spóżnione miesiączki nawet o tydzień. Martwi mnie natomiast wstręt do papierosów który pojawił się od wczoraj.. słyszałem że jest to objaw ciąży.. już sama nie wiem czy to możliwe.. Jeszcze jedna dziwna rzecz to piersi które mam bardzo zwiotczałe, co to może znaczyć? poprostu od 2 tygodni zaczeły mi szczupleć i teraz sa takie wiszące - fakt że też schudlam choc specjalnie sie nie odchudzałam, ale nieraz się odchudzałam i az tak mi piersi nie zmalały - zwiotczały. Proszę o poradę co o tym myślicie? pozdrawiam Zuza

Gość następna tak zwana
"dorosła" uprawiająca sex :/

Gość ghfgjnfjngjh
💤 ile jeszcze takich tematów założycie :(??? śmiecicie po prostu.. jest tyle objawów ciąży że wszystko możesz sobie wmówić, że nim jest to po pierwsze, a po drugie od tego są testy ciążowe a nie kafeteria.. :|... chyba trzeba podjąć jakąś walkę z takimi tematami bo nam fake zarośnie w nie już całkiem :| ja chcę tu porządku :P

Gość ghfgjnfjngjh
zamiast fake miało byś kafe oczywiście ;) ale chciałam za szybko wysłać i się pokręciło troszeczkę :P

Gość zuzzza21
hmmm.. nie wiem czemu się czepiacie skoro jest to forum o tytule: Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci to może zapytam inaczej.. Dlaczego nagle dostałam wstręt do papierosów, normalnie mnie naciąga an wymioty jak je czuję?

Gość następna tak zwana
bo sobie wmawiasz dziecino :/ 3 dni spóźnił Ci się okres - to normalne odchylenie i co Ci da jak ktoś Ci napisze, że jesteś w ciąży lub nie... poczekaj spokojnie kilka dni, albo idź na beta HCG do laboratorium (koszt ok. 20-30 zł) i będziesz wiedziała w ten sam dzień po południu