Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzisiu w kropce

Po co kobiety są z facetami z którymi nie chca sobie układać życia...

Polecane posty

Gość zdzisiu w kropce

Mam tu na mysli takie +25lat, moja znajoma już z 5lat z tym samym facetem, z którym ma wiecznie jakieś problemy. Nawet sama zauważyła, że jak porusza jego temat to się strasznie nerwowa zrobiła, często powtarza, że lata temu zrobiła błąd że się z nim związała. Nie będe się tu rozpisywał o tym gościu ale to nie złe ziółko. Częściej to się ze mna widuję niz ze swym gosciem, czas nam razem niesamowicie leci, rozmawiamy na wszystkie tematy i mogłoby sie wydawać, że mamy sie ku sobie ale...hmm..jak proponuję jej cos więcej niż tylko pizza, kino czy spacer (ba, ona chyba nawet częściej wychodzi z takimi propozycjami) ...tzn jak proponuję np.jakiś wypad na 2 dni na weekend to zawsze chce wkręcic w ten wypad swojego chłopaka, dodam jeszcze, że ten jej chłopak to mój niegdyś bdb kumpel tylko nam sie kontakt urwał. Kurwa mać. działać dalej czy se odpuścic ..oto jest pytanie

Gość picka
jaka picka z niej tak robić w balona swojego faceta

Gość jezeli widuje sie
z Tobą częsciej niz z nim to niedobrze. musisz sie z nią rzadziej spotykac

Gość weź wyluzuj
ona wie, że chcesz tylko jednego, czyli pogawędzić i pobzykać , zawsze możesz to uczynić ale zrozum kobietę , są takie stworzone od Matki Teresy i mają wenę , czują się potrzebne i chcą być potrzebne , przyzwyczaiła się do tamtego i chce jemu pomagać a Ty tylko od słuchania żalów jesteś , nie masz szans na cokolwiek oprócz słuchania jak jej jest źle

Gość zdzisiu w kropce
tylko te spotkania to nie tak, że ona nie ma czasu dla swojego faceta tylko jej facetowi nie chce się do niej jeździć ok 50km. Bywa, że miesiąc się nie widzą i ona sama go tłumaczy "bo miał duzo pracy"

Gość zdzisiu w kropce
"a Ty tylko od słuchania żalów jesteś ," -tego się właśnie obawiam bo to najgorszy z mozliwych statusów.

Gość comment....
byłem w podobnej sytuacji ale trzeba wiedzieć, że przyjaciel u ko-biety równa się przyjaciółka z penisem. Tak więc jest to bardzo kiepski punkt wyjścia wbrew pozorom. Ona juz się przyzwyczaiła do takigo stanu rzeczy i juz zostanie z tym gościem a ty chłopie nie marnuj czasu na nią bo nic nie zdziałasz w jej sadomasochistycznym love story.

Gość nie beyc
bo poki nie znalazla tego wlasciwego nie chce byc sama, a jak znajdzie to da mu kopa w dupe

Gość dziwne kobiety są oj dziwne
:classic_cool: