Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damasscencee

prosze o pomoc wazne !

Polecane posty

Gość damasscencee

Witam ! O Tóz poznalem piekna kobiete ma 19 lat ja mam 28 zakochalem sie w niej od samego poczatku jak ja zobaczylem wtedy miala faceta ale jej sie bardzo podobalem w koncu go zostawila dla mnie tak tak to wygladalo i Tez sama mi to powiedzaiala bylismy ze soba 4 miesiace bylo super gdy jej byly wyjechal do Angli i byl Tam jakis czas to mnie zostawila znow dla niego i byla Tam w Angli 4 miesiace po czym wrocila przepraszajac mnie ze niewie co nia kierowalo itp przebaczylem jej i zaczelismy byc ze soba spowrotem tez bylo zajebiscie itp po czym wczoraj wlasnie znow to samo zrobila nie odp mi na sms a ni nie odbierala tel odemnie nawet mi o Tym nie powiedziala ze jedzie Tez nie pwoiedzialem ze ma dziecko juz dziecko Tez zabrala i wyjechala i co mam Teraz zrobic czy dac sobie spokoj i szukac innej czy moze przemysli i wroci za tydzien czy 2 tygodnie ? a mi mowila ze mnie kocha tesknila ze juz by tam nigdy nie wrocila bo bylo jej bardzo zle prosze o odp dziekuje :(

Gość **nie rozumiem
kto ma dziecko?

Gość maja_88
kurde nic z tego nie kumam kto ma dziecko??

Gość damasscenceee
Ona ma dziecko ale te dziecko nie jest Tego chlopaka do ktorego wyjechala Tam do Angli Tylko dzieciaka ma z innego zwiazku i Tez dziecko zabrala ze soba ?

Gość maja_88
no to ładna lafirynda

Gość masz pojecie co to
sa znaki interpunkcyjne matolku?

Gość **więcej wiary
daj sobie spokój lepiej może ona cie traktuje po prostu jako chwilową zabawkę?

Gość damasscenceee
No chyba mnie tak traktuje wogole kochala sie zemna itp i sobie od tak wyjechala ona jeszcze wroci i bedzie chciala byc jeszcze zemna bo ja znam a wiem ze Tam jej bylo bardzo zle ale jak bylo zle to po co Tam pojechala ?

Gość damasscenceee
Pusty to jestes Ty !

Gość ale Cię wali w rogi
teraz Ty jej zrób dziecko.Bedzie Was wiecej.hahahahaha

Gość maja_88
ale ty głupi jesteś..Boże widzisz i nie grzmisz...laska se polata po wszystkich wyrach ma 19 lat dzieciaka z jakims facetem jest z toba poleciala do innego...masakra...normalnie dziwka i tyle

Znowu prowo!!!!!! Ludzie kiedy wam sie to znudzi? Tym razem daje 0/10 bo urozmaiciles az za bardzo a w dodatku jak juz chcesz cos pisac to chociaz tak zeby sie mozna bylo odczytac.

damasss...coś tam...po pierwsze naucz się pisac bo ciężko cokolwiek zrozumiec, po drugie...to jest tak głópie że aż nie realne..., po trzecie...jesli rzeczywiście masz z tym problem to proponuje pójśc do baru nejebać się do nieprzytomności, przejść jeszcze raz 8 lat szkoły podstawowej, liceum i podejść do problemu jeszcze raz...

"otóż"...no i nie widziałam w życiu tak długiego i pokręconego zdania :P. Swoja drogą , to Ty niby 28 lat masz ,a naiwny jesteś jak dziecko. Daj sobie z nią spoQj. Chyba, że uważasz,że nie stać Cię na nikogo lepszego:O?

Gość damasscenceee
Troche jestem na bani i to zakrecilem to moja wypowiedz dam sobie siana z nia bo garbaty nie jestem !

Gość damasscenceee
To co bys zrobil Kapitan w mojej sytuacji ?

no więc...wiem tak sie zdania nie zaczyna...co by zrobił Kapitan, powiedział lasce że ją pizda swędzi i niech spierdala na drzewo, poszukał by normalnej kobiety, co ma rozum troszke większy od fistaszka, i na pewno nie poniżałby sie przyjmując przeproszenie od takiej.....brak mi słów, jak ja nazwac...ale oczywiscie to tylko moje zdanie...ale i tak twierdze ze to prowo..