Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama samiutka

Kto przechodzi teraz przez rozstanie?

Polecane posty

Gość sama samiutka

może razem będzie nam lepiej? :(

Gość sama samiutka
nikt? jestem sama? :(

Ja, ale chyba z wlasnego wyboru.. Nie mam ochoty na przytulanie, pocalunki, sex, odrzuca mnie po prostu, a to trwa od dluzszego czasu.. jestesmy razem juz 6 lat, ale nie wiem czy jest sens to ciagnac, nie wiem czy to milosc czy przyzwyczajenie. Chyba nie mialabym watpliwosci jakbym go kochala naprawde? Musze wziac sie w garsc i zakonczyc zwiazek.. :( Tyle wspolnych chwil, ale nie jestem teraz z nim szczesliwa..

Gość ja tez lolo
tez przezywam rozstanie :(

Gość sama samiutka
właśnie się absolutnie załamałam i dwie godziny płakałam, twarz nie do poznania :(

Gość i ja tez
jest mi ogromnie cieżko,brak słów,ja go wciąż kocham ,to jest nie do opisania...

Gość N-series
Ja wczoraj napisalam do faceta z ktorym sie spotykam.mialam dosc niejasnosci.Ja jestem strasznie niecierpliwa.I napisalam mu sms "Ja naprawde uwierzylam ze tobie na mnie zalezy i chcesz byc zemna.Jesli niezalezy tobie na mnie i niecchesz byc zemna to bedzie lepiej jak znikniesz z mojego zycia i zapomnisz o mnie".Dalej cisza w telefonie.

Gość czarnaxx24
ja też napisałam esa chłopakowi zerwałam z nim choć go Kocham nie byłam z ni szczęśliwa ale widać wyręczyłam go tą decyzją ciota jedna nie umiał mi wprost powiedzieć tylko prowokował swoim zachowaniem bym to ja zerwała tfffu nie żałujcie swojej decyzji trzeba być twardym :) pomimo tego że Kochamy trzymajcie nie dajmy się im :) jeszcze spotkamy takich którzy nas pokochają naprawdę :) głowa do góry :)

Gość stare DOBRE malzenstwo na pewn
widze ze modne jest zrywanie smsem, nie macie odwagi zrobic tego prosto w oczy??

Gość czarnaxx24
hm mojego nie ma bo wyjechał i musiałam mu napisać esa bo czułam że to już koniec bo był inny już więć pomimo tego że go Kocham musiałam mu napisać że zrywam bo już nie mogłam wytrzymać

Gość N-series
mojego tez niema jest zagranica.A najlepsze to ze 3 dni temu do mnie dzwonil i mowil ze mu na mnie zalezy i chce zebysmy byli razem i mnie kocha.A teraz od ostatniej rozmowy cisza.Pojechany koles.

Gość czarnaxx24
I teraz mam spokój i zaspokojenie, bo rucha mnie inny, a ten którego kocham daleko więc nie może mnie zaspokajać

Gość stare DOBRE malzenstwo na pewn
nie podszywajcie sie debile.... mimo wszystko jestem za rozmowa o rozstaniu a nie pisaniem smsa. chcialybyscie, zeby z Wami facet tak zerwal?? nawet rozmowa przez telefon jest lepsza....

Gość ze mną właśnie tak zerwał
przez gadu...qrna

ze mną chciał przez gadu:o, ale że poprzedni tak zrobił, dodam facet 29 letni:o, więc zrobił to w 4 oczy, ale jakie męczarnie przechodził to masakra...

Gość czarnaxx24
fajnie że ktoś się podszywa pod mój nic o żal:) hahhahaha

Gość czarnaxx24
Ha hahaahah rozmowa przez telefon tylko że jak mój eks wyjeżdzał to mówił do mnie Tylko nie dzwoń do mnie pisać możesz ale nie dzwoń hahah palant to mu napisałam esa że zrywam a niedzwoniłam wedle życzenia

autorce chyba chodzilo o nieco inne wypowiedzi, nieco innych osób... rozstalam sie w pazdzierniku, po 5 latach... trzymaj sie.

Gość czarnaxx24
Jak tak można powiedzieć tylko nie dzwoń do mnie to jest nienormalne dla mnie

Gość czarnaxx24
Ja rostałam się 3 dni temu

Gość oo matko czarnaaaa
przeczytalam Twoj temat, ile Ty masz lat, 15??? i co to sa k*** "bity na telefon"??? ogarnij sie

Gość czarnaxx24
no kurde takie zachowanie ja nawet nie wiedzialam gdzie on pracuje bo nie chciał mi powiedzieć zawsze miał jakieś tajemnice przedemną no proszę a tym telefonem to już przegięcie non stop smsy dostawał co po chwilę cały czas ktoś dzwonił i nigdy nie odbierał przy mnie nie mam 25 lat i szukam normalnego związku w którym będę Kochana i bezpieczna!!!

Gość czarnaxx24
A nie takiego w którym żyję w niepewności

Gość Too blind 2 see
Tak, jedyny szkopuł jest w tym, że akurat jak facet pokaże że mu zależy to wtedy jest całkowicie odwrotnie czyli to Wy macie go w dupie. Niestety musi być po równo inaczej się nie da (na szczęście).