Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sadzicie

dziewczyna nie ustapiła miejsca ojcu z dzieckiem

Polecane posty

Gość co o tym sadzicie

na ręku. w autobusie oczywiscie. naskoczyl na nia ten facet z dzieckiem a z pomoca mu przyszła jakas baba, z tekstem do dziewczyny czy sie dobrze czuje, bo powinna ustapic miejsca ojcu z dzieckiem ( notabene ojciec to jakis dresiarz .130 kilo zywej wagi ) dziewczyna nie ustąpiła, pwoiedziala babie,ze źle sie czuje i włózyła do uszu słuchawki i nawet nie słuchała co tamci o niej mowią

jak sie faktycznie zle czula - okej, rozumiem (mi tez sie czesto zdarza) jesli nie - wiadomo, gówniara

Gość jaijabojaijuz
jak taki przy kosci to chyba ma sile dziecko potrzymac nie? Dresiarzowi, nie wazne z dzieckim czy bez tez tez bym nie ustapila. A jesli dziewczyna sie zle czula...

Gość ghff
a innych ludzi to juz nie było?? :O musiał się przyczepić do dziewczyny?

Gość co o tym sadzicie
byl straszny tłok w autobusie, a ona siedziala zaraz przy drzwiach . najlepsze było to,ze wczesniej ustapila miejsca jakiejs straszej babci, a potem jak ta babcia wysiadła to ona z powrotem zajęła to miejsce. dlatego szkoda mi jej było ,ze tak na nia naskoczyli

Gość gagaga45
tez bym nie ustapila ;)

Gość ja nie jezdze autobusami
na szczescie, ale moze mam pecha albo nei wiem co, ale kiedys wyszlo tak ze musialam jechac autobusem, i tez nie ustapilam miejsca kobiecie z dzieckiem, tez na mnie naskoczyla i to od reazu z podniesionym glosem, a bylam wtedy w ciazy, zagrozonej tylko jeszcze nie bylo tego tak bardzo widac....strasznie sie jej glupio zrobilo bo powiedzialam wprost o co chodzi, ludzie ja prawie zjedli wzrokiem

Gość Ciłałała
do czego to podobne zeby facet dzieci po autobusami wozil

Gość ja nie jezdze autobusami
wysszlo maslo maslane, mialo byc ze bylam w ciazy tylko jeszcze nie bylo widacc i w dodatku w zagrozonej

Gość pupa77
Ja myślę że ustępowanie miejsca to uprzejmosc, ale nie powinnosc. Tez nie raz ustępowałam, i prawie nigdy nie usłyszałam nawet dziękuję.

Gość co o tym sadzicie
rozwala mnie tez ewenement takich babsztyli "zyczliwych " co to sie zawsze wtraca ze swoimi komentarzami.

Gość gagaga45
dokladnie, tez mnie wkurzaja takie mohery co siedzą i gadają na kogoś... przeciez sama mogla wstac i ustapic miejsca temu facetowi, prawda? wiec czemu tego nie zrobiła :o

ja prawie nigdy nie ustępuje miejsca w autobusie. Czasem ustąpie miejsca jakiejś młodej seksownej lasce żeby wkurzyć stare baby. W końcu płace za bilet i mam prawo siedzieć