Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebiona 21

mama do mnie zadzwonila z palczem

Polecane posty

Gość przygnebiona 21

Tak mi sie serce kraje, okazalo sie ze moj brat (23 lata) przyszedl w nocy do domu nachlany jak szpadel, a konkretnie przywlekli go koledzy. Nie dosc ze byl spruty w 4 dupy to jeszcze zlamal noge od stolu w kuchni. Mama dzis do mnie zadzwonila i rozplakala sie. Ona wprost nienawidzi pijanstwa, musiala sie meczyc w swoim zyciu z dwoma alkoholikami, wiec to jest zrozumiale. dorobila sie nerwicy i wrzodow przez to. A ten skurczybyk mimo to, ze wie jak mama nienawidzi pijanstwa coraz czesciej sobie popija z kolegami. Mama nie zawsze robi awantury o to, ale juz nie wytrzymuje. Bardzo sie martwie i sama placze bo tak mi jej szkoda. Jest najcudowniejsza mama na swiecie, duzo w zyciu przeszla i jeszcze ten idiota ja dobija. Musialam sie wyzalic, tak mi ciezko. Nie wiem jak mam sie teraz zabrac za nauke, bo bez przerwy o tym mysle.

Gość nie oceniam twojej mamy
ale prawda jest taka że pozwoliła sobie na to szkoda mi jej powiedz jej żeby zaczęła reagować

Gość pomidorki z majonezem
brat jest dorosły? jeśli tak, to moze sobie pić kiedy mu się podoba i nic wam kurrwy do tego

Gość Poki mieszka pod jej dachem
pomidorki z majonezem poki mieszka pod jednym dachem ze swoja mama,powinnie dostosowac sie do jej zasad. przygnebiona 21 Niestey jesli on rowniez wychowywal sie przy tych dwoch panach o ktorych wspominasz,to ciezko bedzie zmienic jego nastawienie..Poczytaj o dda(doroslych dzieciach alkoholików).Trzymaj sie.

Gość przygnebiona 21
Nic nie rozumiesz 9 do ostatniej wypowiedzi_. Gdybyscie miai takie pieklo jak moja mama i ja, w dziecinstwie, to inaczej bys mowil. Mama reagowala i to jak i ile razy, ale brat jest uarty, wszystko musi byc na jego, tak jak on chce. Najchetniej tez bym go z domu wywalila za to co on robi. Nie mamy ojca( notabene zmarl przez alkohol), mieszkamy na wsi a brat pomaga mamie w gospodarstwie. Szkoda mi jej bardzo. A tego idiote to bym za jaja powiesila. Na oglo jest dobrym chlopakiem tylko coraz bardziej sie wkreca w pijace towarzystwo. Nie wiem jak to dalej bedzie.

Gość Brzoskwinka_30
piszesz ze mama miala problem z alkoholem ze swoimi facetami..teraz jej syn prawdopodobnie tez ma klopot...jak szybko nie zareaguje bedzie szambo...na razie zachowanie twojej mamy pokazuje ze jest mocno współuzalezniona..powinna go wywalic z domu, pokazc mu ze nie on tam żadzi...wiem ze bedzie jej serce pekac ale to da mu do myslenia jakbedzie sam o siebie musiał zadbac..zasugeruj to mamie....bedzie ciezko ale inaczej sobie z tym nie poradzi..a najlepiej isc na terapie dla rodzin alkoholików...

Gość przygnebiona 21
jesli chodzi o facetow, to jeden byl moim ojcem( zmarl jak bylismy mali), drugi to maz mojej cioci, siostry mojej may, ktory po jej smierci zostal u nas-z tego zwiazku ciocia i ten jej maz mieli dziecko, ktore wychowuje moja mama,, mama nie miala z nim nic do czynienia jesli chodzi o relacje damsko-meskie, po prostu pomagal troche w gospodarstwie, ale niestety awantury i piajnstwo bylo na porzadku dziennym. Po kilku latach mama wpakowala go do wiezienia za znecanie sie.

Gość z tego co widzę to straszne
więsniaki ze wsi ( faceci) coraz wiecej piją , u mnie też tak jest Fcaeci z miasta mają juz ułożone życie rodziny itp dom... A ci ze wsi gówno robią myslą ze są panami dla swoich rodzin , widac polsa wiec= zacofana wieś :O:O:O Żal mi takich ludzie wiesniaki pierodolone tylko by pili a dla kraju nic nie robią ledwo co wiążą koniec z końcem i piją Najszczersze wpółczucia dla iebie , wiem jak to jest w młodosci mój ojciec też miał ten problem a ja musiałam na to patrzeć jak ta głupia :OO:O:O:O Z chęcią bym takich ludzi powybijała :O Ile Twoja mam ma lat ?

Gość nie oceniam twojej mamy
posłuchaj brzoskwinki bo mądrze ci radzi to jest jedyne wyjście z tej sytuacji

Gość a ty myslisz ze tylko na wsi
faceci pija? jestrs naiwna w miescie tez jest sporo alkoholikow niestety