Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochać czy nie kochać

zakochałam się i siedzę i czekam na esem czy ktoś jeszcze tak właśnie ma??

Polecane posty

dlaczego mężczyźni nas tak torturują..? spędziliśmy cudny wieczór wspaniałą noc..i wczoraj nie napisał nic..denerwuje się bo nie jesteśmy nastolatkami tylko ludzmi dorosłymi po przejściach (oboje)..tyle, że tylko ja mam dziecko z małżeństwa, on jest kawalerem..ale czujemy się ze sobą jak bysmy się znali od zawsze..czy on mógł sie wystaraszyć po tej nocy swoich, naszych uczuć??? czy jestem naiwna..? nie moge sie skupic na pracy..:(

Gość Aga1133
Hej ja tak mialam ze swoim facetem wiele wiele razy i wiem jaka to tortura....bardzo go kocham i sie niestety mecze a ludzie jeszcze dogadyja ze sie mu narzucam bo rzeczywiscie wydzwaniam itd....ale nie moge sie powstrzymac....on nie uwaza ze cos zle robi....

Gość Aga1133
Ale faceci tak robia nie wiem dlaczego....jemu na mnie zalezy spotykamy sie od roku ale potrafi nawet tel nie odbierac ode mnie bez powodu. Ktos madry powie - rzuc go , probowalam...wytrzymalam 4 mies non stop o nim myslac....

ja sie postaram (ale nie wiem czy mi się uda) ale postaram nic nie napisać..poczekam niech sobie może to przemyśli czy chce byc ze mną..ale on jest moim ideałem..:( i jak się nie odezwie już?? załamie się chyba..do tej pory pisał ciągle a akurat wczoraj po wspólnej (pierwszej) nocy cisza?? to nie fer...

Gość asica kocica
siedzisz i czekasz bo widocznie nie masz innych zajec i cale zycie podporzadkowujesz chlopu. Nie zazdroszcze.

co Ty asica możesz wiedzieć?? podjęłam kiedyś decyzję o odejściu od męża okupioną samotnością i niezrozumieniem otoczenia..ja na pewno się od faceta nie uzależniam..zakochałam się tyle

Gość kim ..
Większość facetów nie ma potrzeby omawiania przeżyć ostatniego wieczora ... Jakaś część w ogóle nie lubi pisać esów ... A jeśli się wystraszył, to mu przejdzie .... Czekaj ... Jak zaczniesz pisać za dużo, to na bank się wystraszy

kim jestes facetem?? ..nie mam zamiaru nic robić mam nadziję, że wytrzymam..

kim pomogłeś (łaś) mi lżej mi na sercu..mam nadzije, że mu przejdzie...

kochaj i czekaj. Ostatnio pewien mężczyzna zdziwił się, że \"analizuję\" :( Oni nie rozumieją chyba, że my musimy wiedzieć takie rzeczy, że chcemy potwierdzenia każdego dnia,.... Zwłaszcza, gdy jesteśmy zakochane. Zazdroszczę Ci. Też jestem samotną mamą, podobno atrakcyjną... Zaczynam chodzić na rzęsach, chcę się zakochać, mieć motylki i wspomnienia rano \"PO\"... Niestety, facet, który motylki wywołał, nie poczuł chemii na pierwszym spotkaniu:( I już nigdy się nie odezwie:( Wrrrr:( Czekaj. Nie pisz, bo go spłoszysz.

Gość kim ..
Kobietą ... Ale moi faceci (mam ich dwóch) też nie przepadają za esami ... Ten jeden pisze, bo teraz mieszka daleko ... Albo czasem dzwoni ... Ale to sporo mniej niż bym chciała ... :P Myślę, że to z jego strony nic nie znaczy .. Bo ja nawet często starałam się to skończyć w ogóle, bo trochę tłoczno, a on daleko ... Ale on nie chce o tym słyszeć ... I chciałby ze mną dziecko... :P Więc trudno powiedzieć, że nie zależy mu ...

kochać czy nie kochać - mialam tak samo poznalam chlopaka spedzialismy cudny wieczor w zielone swiatki a na drugi dzien sie nic nie odezwal nawet jak zapytalam czy zaluje kompletnie zero kontaktu... wtedy myslalam ze zwariuje obwinialam sie ze to moja wina:(

Gość kim ..
Heh ... Jak to mówią, facet myśli przed ... a kobieta po .... :P

Gość jaaa..a
Ach... Ja miałam faceta, który zasypywał mnie smsami i dzwonił często, a teraz umawiam się z takim, który praktycznie w ogóle sie do mnie nie odzywa po spotkaniach, nie mogę się do tego przyzwyczaić i zastanawiam się czy może mu na mnie nie zależy...

dzieki:) a co do zakochania się to uwierz mi chyba najmniej się spodziewałam, że tak się stanie idąc na pierwszą randkę, szukałam raczej poprostu oderwania od codzienności..miłych wrażeń a tu spotkałam pokrewną duszę..chciałabym żeby to był ten mój, ..ale telefon milczy:) jemu nie przeszkadzał fakt, że mam dziecko bo jego siostra jest samotna matką więc jest "obcykany" w tym temacie..ale i tak bym wolała, żeby sam miał już swojego juniora ..:) pewniejbym się poczuła (chyba..)..

A ja nawet nie mam czego żałować. Bo nie było żadnego "PO". Od kilku dni myślę, że jest ze mną gorzej, niż myślałam... Bo ok, okazał się dżentelmenem, nie był zainteresowany, nie skrzywdził mnie robiąc głupie nadzieje;) Ale moja babska duma ucierpiała jednak, jak cholera:( Bo on wcale nie był zainteresowany:(( szlag:(

kim jesteś niezła:)..chodż ja tez mam "jakby" dwóch facetów, bo mój były mąż codziennie do mnie dzwoni i martwi się o mnie..tyle, że jego kocham i kochałam zawsze tylko jak przyjaciela..ten mój ideał to jest ten spokój i namiętność, na która całe zycie czekałam..i naprawdę jak mi nie wyjdzie wkurze się na cały świat...

Gość kim ..
Trzeba czekać .. u nich to wymaga czasu ... A my kobietki chcemy wszystko od razu wiedzieć ... czekamy na jakieś deklaracje, omawianie itd. Oni tak nie mają ... i nawet tej naszej potrzeby nie rozumieją ...

bibo w ogóle się nie przejmuj takim wydarzeniem, ważne, że ogólnie masz powodzenie, pomyśl, że jest miliony kobiet tak mało atrakcyjnych, że w ogóle nie przezywaja takich uniesień dopóki nie spotkają swojej połówki...

Gość kim ..
kochać czy nie kochać - a dziękuję ... dodam, że to po redukcji facetów zostało dwóch ... :P Gorzej, że obaj marzą o dziecku ... :P Dobrze, że obaj chcą dziewczynkę ... córeczkę kudłatą jak jej mama ... :P

no tego to juz im obiecać nie możesz:) mój mąz też chciał dziewczynkę i jest dumnym tatą juniora:)

Gość kim ..
Wiem, wiem ... :P Ale taki kudłaty chłopiec może dziwnie wyglądać ... :P

Gość tereferekukuk
wykorzystal Cie. dostal to co chcial i zostawil xDDD Glupia babo!!!!!trzeba bylo wczesniej o tym pomyslec zanim poszlas z nim do lozka! buahaha dobrze ci tak

Gość kim ..
tereferekukuk - za wcześnie oceniać ... dopiero po jakichś 2 tyg. można wnioskować ... Moi dużo pracują ... np. ten co jest daleko to od 7-21 i to praca wymagająca ... więc trudno oczekiwać wiele ... Ale wiem, że w końcu się odezwie .... (choć pewnie wg niego pisze do mnie dużo) :P

Gość dfgdfg
skoro sie nie odzywa to znaczy że NIE JEST TOBĄ ZAINTERESOWANY obejrzyjcie film Kobiety pragną bardziej

Gość kim ..
dfgdfg - jest taki film?

Gość dfgdfg
własnie dokladnie o tym - o kobietach które czekają na telefon, na sms-a i sobie wzajemnie tłumaczą że pewnie facet ma dużo pracy, jest zajęty, boi się swoich uczuc itd.... a prawda jest jedna - ON NIE CHCE AKURAT TEJ KOBIETY

tele coś tam bardzo śmieszne co ty myslisz, że ja mam 16 lat? sex był cudny zaskakujący i bardzo mi potrzebny..uczucia mniej ale same przyszły duzo wcześniej..

może i tak..może sie namyślił i mnie nie chce..i tak się okaże wkrótce..ale nie wszystko jest takie proste, są pewne sygnały, które ludzie inteligentni dojrzali emocjanalnie potrafia odczytać..

Madusia ja sobie nic nie wymyslam nie tłumaczę na siłe, ale mam przyjaciól bardzo dobrych kumpli oni mi się zwierzaja uwierz mi oni maja właśnie takie dylematy nonstop!! czy oby ta?? czy oby nie zawcześnie?? że jest super ale monogamia juz teraz oni nie są pewni...itdd ale chcą np juz dziecko i chybą z tą..ale czy oby na pewno..o matko byłam ostatnio z trzema moimi naj kumplami na imprezie i jak popiliśmy to po koleii każdy mi się zwierzał o swoich obecnych kobitach i brzamiali jakbym słyszła echo..