Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lajkra

Dziewczyny jakie macie wrażenia po sexie z facetem misiem ....

Polecane posty

Jakie macie wrażenia po sexie z facetem nie chudym który jest hmm większych gabarytów -misiem? :) Odczuwacie różnice jest lepiej gorzej??? Inaczej??? Bo ja jestem szczupłą dziewczyną i nie wiem to przeszkadza jakoś to w zbliżeniu ? Brzydzi ? Zawsze myślałam ze będe chciała sex uprawiać ze szczupłym ale jestem ciekawa waszych opini na ten temat :) Wkoncu to chodzi o uczucie ..... Ale nie mam nic do osób misiów :) tak na marginesie

albo to temat gdy dzieci już spią po wieczorynce albo wszyscy chodzą do łóżka kochać sie z samymi szczupłymi facetami ?

to nie jest smieszne :D :O albo i jest dobrze ze ja naleze do szczupłych.... no ale i tak jestem ciekawa :P przy tym ktory pociaga robi sie zawsze mokro no ale jaki jest sex.,.,,, musze sprawdzić :D

Gość ja82krakinteria.pl
chętnie bym ci pomógł się przekonać ale też jestem szczuply :P

:D fakt nie żyjemy w usa czy w uk by sołeczenstwo było otyłe... ale mi np chodzi o facetów nie wiem hmmm no no o takich typ strong man :D skitram sie ze smiechu zaraz ..... bo zawsze sadziłam ze jak faceta miec do łózka to szczupłego niestety zakochałam sie w nie chudym .... :D i zonk.....

Gość O yeaaaaaaaaaaaa
Stary jebako zrzuć brzuch, bo cię kochanki same zdradzą :P

bo jestes facetem z mozliwoscia przdłurzania orgazmów spoko jak moj nie zrobi mi dobrze to zawołam ciebie chodz no tu i zrob mi dobrze bo moj nie robi ...:D a by byl wsciekły......hah :D

Gość ja82krakinteria.pl
to idz do niego i sie postukajcie :D pozniej opowiesz :P

I no nie wiem........ czy wypadnie w tej roli odpowiednio bo ja zawsze wolałam chudych ....no ale wyszło inaczej niz sobie wyobrazałam .....zakochana jestem nie w chudym tylko w misiu....... Zwariowałam :D

no zartowałam z tym przedłurzaniem orgazmow.... no ale jak z nim gadam to on mowi ze dziewczyny były "zadowolone " po ... Ale to ja mam byc zadowolona ba w niebowzieta,,,,a nie jakas tam inna..... ja wole faceta nade mna a nie pod sobą :O wkoncu słabsza plec lubi czuc siłe :D

rozlazłych????? tzn tak i powiedzialam mu ze kajdanki z pejczem rózowe zakupie :D i wprowadze do zabawy :P haha

czym bardziej o tym mysle tym bardziej mam na niego chcice,,,, :P :D Postradałam zmysły :D

Gość vfd vbdf bg
Dno i kilometr mułu. Ile masz lat dziecino?

no on jak najbardziej za tym pomysłem jest..... :D :d :)O powie, wam akurat na sasiednim topicu rozrywa sie dyskusja ze ktos tam nie lubi grubych i ze sa grubi i ze to grzech bo sie obzerają :O Ja nic do takich ludzi nie mam kazdy jest jaki jest :) ja np znam duzo małzenstw wsrod swoich rodzicow znajomych gdzie kobietki sa szczupłe a mezczyzni pokaznych gabarytów.... Mają 2 dzieci dobrze sie dogadują , sa zadowoleni itd... A co do mojego to jest zajebisty facet jak go nie widze czasami to chodze jak struta... :O i co i mozna byc z grubym facetem ile mam lat 23! a co to ma za znaczenie :O VFD VBDF BG - no tak wy tylko liczycie na piekne i boskie lalunie z biustem jak melony nogami do nieba itd.... dno i kil.mułu :O przykry jestes.... nie mozna tak postrzegac człowieka ... :O że jak grubszy to juz gorszy co za zacofanie.... Pomysl sobie ze jest wiele osob ktore sa grube itd..nie dlatego bo duzo jedza poprostu tacy sie urodzili i co maja zrobic zamknac sie w domu bo sa grubi ? nie szukac partnerów /ek nie uprawiac sexu ? :O Ciekawa jestem jak ty bys sie czuł/a jak bys była gruba??? Był kiedys taki program amerykanski na polsacie zamiana zon czy cos takiego i tam wiele malzenstw nie było szczupłych mieli dzieci i byli szczesliwi...oczywiscie co pokazuje tv to jedno a życie to drugie :) ale obserwujac u siebie wiele takich przykładow z zycia sadze ze nie jest to jakas tragedia byc z grubym facetem.... P.S mi sie nigdy odpicowani faceci nie podobali :) ot cała ja

ja tam kocham swojego misia a niektórzy niech będa taką znieczulicą nikogo w życiu nie znajdą z takim podejsciem :O 🖐️

dobrze śmiechy chichy idą w odstawkę a ja tak pytam na powaznie .... ::)