Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gacxa

przestępcy wynajęci przez PO pobili aktorkę grającą wspocie PiS

Polecane posty

Brzydki Niski-ja co prawda nie pracuję w OBOP\'ie, ani w żadnej innej podobnej firmie zbierającej dane, ale zdarzyło mi się dwukrotnie podlegać takowym badaniom i wiem, że najpierw sprawdzają, czy należę do grupy, którą chcą zbadać. Znajomy pracował dla MGK coś tam (nie pamiętam całej nazwy;-) ) i mniej więcej wiem jak to działa. Obowiązują ich określone zasady postępowania, tak aby, przynajmniej statystycznie;-) wszystko im się zgadzało

Gość hheehehe
to świadczy bardzo o wielbicielach PO

Gość hheehehe
większość ma iq niższe od normy 100 punktów idą na media, nie zaglądają nigdzie, żyją aby tylko sie napierdolić, nachlać i napalić. Wiem coś o tym. To ofiary propagandowej nagonki. Nie twierdzę że pis nie potrafi tego samego. Polityka w polsce lezy, nie ma profesjonalistów tylko sami "prowcy" i "głosiciele dobrych nowin", nic tylko staniemy się jakimś zadupiem europy jak tak dalej będzie. BĘDZIECIE MIELI COŚCIE WYBRALI.

Amant-każdy sondaż, to tylko sondaż. Zapewne dlatego zawsze zaznacza się też tzw.granicę błędu statystycznego (np.plus minus jeden procent) ostatnie i przedostatnie wybory nie należały do takich, w których głosuje się ZA jakąś partią, ale PRZECIW. przeciw PiS dodam dla niezorientowanych:-P i właściwie tylko PO było w stanie wygrać. Wyboru dużego nie mieliśmy. Ale nie ma co winny zrzucać na polityków, skoro żyjemy w tak głupim społeczeństwie, które woli wybrać obiecujących gruszki na wierzbie, podejrzanych ludzi (np.Samoobrona, a wcześniej Tymiński) zamiast przyjrzeć się programowi partii, czy temu co jej działacze zrobili dobrego wcześniej. Przepadła w ten sposób chociażby Unia Wolności. Dobra, mądra partia. Ale wystarczyło pokrzyczeć, że to Żydzi...wstyd...po prostu mi wstyd za Polaków...

Gość xxfddads
tak jak juz ktoś na PO głosuje to musi byc debil-----> brawo coż za diagnoza !!! nie ma to jak sobie upraszczac zycie .

Gość hheehehe
debil niekoniecznie, ale straszny ignorant tak, napewno

Gość hheehehe
Uprzedzam, będzie gorzej. Kryzys w polsce będzie trwał w najlepsze, kiedy inne kraje będą z niego wychodzić już jedną nogą. Czemu? Stare bolączki, niezałatwione reformy, Po ma władzę ale z niej nie korzysta bo boi się jednego spadku poparcia, a naobiecywali cudów, grószek na wierzbie, kto się dał na to złapać musiał być bardzo naiwny. Wystarczyć zobaczyć co się dzieje, zajrzeć do statystyk, poszukać opini bezstronnych ekspertów w necie. Jesli w tym roku nie będzie jakichś drastycznych reform które spowodują dodatkowe strajki, przez co po spadnie, to wtedy czeka nas długa mozolna walka o przetrwanie, nas lud tego kraju czyli polski, chyba że komuś zwisa i ma już wykupiony jakiś bilet daleko stąd.

Gość moze i ignorant
debile to na pis

Gość hheehehe
ustawa o abonamentach to też niezły numer. Tusk się dowiedział ile będzie kosztować dopiero po jej przegłosowaniu, bardzo się zdziwił. Ciekawe o czym jeszcze nie wie, i o czym ciągle myśli. Założe śię że nie o polityce, raczej o o popularności. W końcu wybory prezydenckie już niedługo a sam przyznał że jest PRÓŻNYM FACETEM.

Gość hheehehe
"moze i ignorant debile to na pis " na ciebie nikt by nie zagłosował

Gość xxfddads
ja głosuję na PO od wyborów w 2001 roku . więc nie nabieram się na żadne cuda Tuska . ignorantem tez nie jestem . co do zaniedbań, reform itp. to winic tylko PO to dopiero ignorancja. ps. jak Buzek zrobił 4 reformy ---- źle . teraz nie ma reform ----- tez źle . zdecydujcie się o co wam ludzie chodzi?

Gość hheehehe
Tych którzy tak naskakują na prezydenta tez nie rozumiem, Fakt nie jest to adonis i zupełnie nie pasuje na ten urząd, ale w końcu faktycznie nie on jest w naszym kraju najważniejszy, nie do niego należą największe moce decyzyjne. Największa władzę ma premier i senat i rząd razem wzięci, a do tego trybunał konstytucyjny itp itd!

Gość xxfddads
każda partia w chwili wyborów obiecuje gruszki... PIS obiecywał odnowe moralną a w spotach pokazywał pustą lodówke no i w 2005 roku ciemny lud to kupił.....

Gość xxfddads
" nie on jest w naszym kraju najważniejszy, nie do niego należą największe moce decyzyjne. " Dobrze by było gdyby Pan Prezydent też o tym wiedział

Gość hheehehe
reforma emerytalna to pierwsze czym się powinien zająć rząd. Podwyższyć podatki trzeba będzie i zreformować urzędy zajmujące się dysponowanie pomocą unijną rozruszać je dać im kopa na rozpęd. Bardzo potrzeba nam pieniędzy z uni. Ograniczyć wydatki rządu na działalność własną (to już najtrudniej im będzie zrobić).

Gość xxfddads
słyszałes o programach operacyjnych ? słyszałeś o tym że MRR ogłasza konkursy na środki z EFRR? nie??? to sie nie wymądrzaj bo ja akurat pracuje przy takich projektach .

Gość hheehehe
ja tutaj moge wymieniać w nieskończoność błędy obu partii, ale ni chodzi mi o agitację za jakąś stroną, po prostu po i pis to dno i nie ma mniejszego zła. Są tylko lenie i nieuki w rządzie. Ładną zasłonkę peeru zawsze można zaciągnąć w pare sekund ale remont już zajmuje sporo czasu i zwykle partia która przeprowadza reformy dla DOBRA KRAJU nie wygrywa następnych wyborów w demokratycznych rządach.

Gość hheehehe
" xxfddads słyszałes o programach operacyjnych ? słyszałeś o tym że MRR ogłasza konkursy na środki z EFRR? nie??? to sie nie wymądrzaj bo ja akurat pracuje przy takich projektach . " to co robisz tu na kafe? DO ROBOTY!

Gość xxfddads
jak widzisz przy takiej pracy jej czas jest nienormowany :-) a ty co ? na bezrobociu ciołku ?

Gość xxfddads
zagłosuj na UPR a jak dojdą do władzy to zobaczysz czy oni się różnią czymkolwiek od innych polityków.

Gość hheehehe
Mądrala co? Prawdopodobnie kiedy ty będziesz linczowany przez lud za "nienormowany czas pracy" to ja będę rzucał kamieniami w budynki rządu za zmarnowanie szansy jaką miał nasz kraj.

Gość xxfddads
ło matko człowieku co tak przebierasz nóżkami i z postu na post coraz większe głupoty wypisujesz? linczowany ? :-) histeria cie dopadła czy co? pozdrawiam cieplutke i lece na kawe . Pa :classic_cool:

Gość moze i ignorant
"na ciebie nikt by nie zagłosował" co racja to racja skoro w tym kraju wiekszosc to albo ignoranci albo debile :D

Gość xvbnn
skończcie już z tym