Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość todds

czemu ludzie wlepiaja swoje zdjęcia w stopkach na Kafe?

Polecane posty

Gość todds

Moim zdaniem to juz kompletne obdarcie z prywatności,albo druga Fotka.pl :O

Gość slony necz nick
masochizm emocjonalny albo wrecz zbyt wybujale przekonanie o wlasnej atrakcyjnosci. najglupsza rzecz na jakiej moze komus tu zalezec to: sposob na lans na kafe by zostac w jakikolwiek sposob zauwazony :O zal.pl

Gość lans lans lans

Gość todds
Brzydki Niski Beznadziejny, własnie wyglada to jak Fotka,bo ludzie zakładaja na ten temat inne topiki,oceniajac te fotki :O Ale żal.

zeby sobie ludzie nie mysleli ze na kafe siedza tylko niscy,brzydcy,beznadziejni.Nie wiem co to jest fotka.pl i nie mam konta na Nk,w stopce mam zdjecie w ciemnych okularach i nie jest pokazane kto stoi obok mnie.Wiec calkowicie sie nie obnazylam :p

Gość todds
Katarzyna Cholewa Zalewa, tiaaaa.Pozakładajmy wszyscy topiki w ktorych udowadniamy,ze to my jestesmy na tych zdjeciach :O :D:D

Gość todds
musztarda , toś pojechała po całości :P

Gość todds
Panga różowa obnażasz swoje zęby :P

Gość slony necz nick
' A tak w ogóle, to odpowiedź powinna być inna, adekwatna do pytania. Czemu? Bo nie ma dżemu. ' tak tak a doopa to nie sloik :P napisalem: ' w jakikolwiek' nie w jedyny :P jedni trzymaja sie sposobu zakladania setki debilnych tematow, inni ciaglego obrazania a inni lapia sie za wlasne fotki, ale pewnie i tak wiekszosc z nich zaklada sama o sobie tematy :P

Gość śpiący leniwic
Zauwazyłam,że szybciej nawiązuje kobieta kontakty:D

Katarzyno Cholewo Zalewo wierzyc nie musisz,my tez bysmy cie nie uwierzyli gdybys nam jakies zdjecie pokazala.Ja ci nie udowodnie poprzez NK bo ja tam konta nie mam i miec nie chce(mialam ale krotko,ok 3 miesiace)

Gość todds
musztarda mi nie pasuje do dżemu :D Panga różowa udowodnij,ze to Ty:D Dawaj link do NK,fotki.pl, Ocenmnie.pl i zal.pl :P

Gość slony necz nick
ja w szklance nie trzymam dzemu :P z tego co wiem, to doopa nie szklanka nie zbije sie a wlosy nie zeby odrosna :P wiecej glupot nie pamietam za kazde serdecznie zaluje ;) :D

Gość todds
Panga nie musisz:) Ładne masz:P

Gość panga ja bym nie wkejala na
twoim miejscu:P

Gość todds
Panga różowa,chyba nie zrozumiałaś, to był zart w odpowiedzi na post Katarzyny Colewy Zalewy :O Poczucia humoru nie macie czy cuś :P

Pang- Tobie jako tako uwierzę bo Cię całej nie widac itd... masz okulary Nie robisz z siebie wielkiej piękności , ale jest tutaj jedna Kafeteriusyka na P.... Ktra ma w swojej stopce zdjecie , które pewnie nie jest jej Ty i Brzydula30-ok , ale ona jest przereklamowana , tak samo jak kiedyś dziewczyna o nicku "Silesia Lady - czytsa fotka zabrana komuś z NK :O Takich ludzi to aż mi żal się robi 😭😡

Gość todds
ja tam jestem z Krakowa!Ratujmy widok na Wawel i wyburzmy oblesny Sheraton !!!!