Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie****

Jaki wg was kobiety powinien byc prawdziwy mezczyna ?

Polecane posty

Błogosławieni ubodzy w duchu;) jakby to powiedziała janina:P:P:P:P niunia cóz wierz lub nie - ale mam;)

Gość jakis tam mezczyzna
Nie ma sie co stresowac, trzeba zyc na luzie. Kazdy i tak znajdzie kogos a te wszystkie szczekaczki typu niuniaaaa i tak beda musialy sie zmierzyc z rzeczywistoscia.

vampire a co z tą co za nią tak jęczałeś?? To ta czy jednak klin klinem i znalazłeś inną ?? Ciekawość mnie zżera :D:D:D wybacz mi tą przywarę, ale żem tylko puch marny przecież :D:D

Gość jakis tam mezczyzna
Tak wiec faceci musimy trzymac krotko kobiety i nie popuszczac im, bo wtedy zaczyna im na mozg padac niestety i same nie wiedza czego chca.

Gość Anulaaaa
prawdziwy mężczyzna haha.. nie uważacie, że to dziwny temat? Raczej bardziej pasowałoby idealny bo jaki to prawdziwy... hhihi A mój ideał to powinien mieć mnóstwo fantastycznych cech: inteligentny, z poczuciem humoru, czuły, mądry, szarmancki, kulturalny, odważny, odpowiedzialny, powinno mi się z nim fantastycznie rozmawiać na każdy temat... itd. no i wreszcie przystojny powinien być, a raczej powinien mi się podobać :)

Gość jakis tam mezczyzna
Bierzmy przyklad z naszych ojcow, dziadkow. Oni pokazywali kobietom gdzie jest ich miejsce i my musimy to konynuowac zeby takich jak niuniaaaa bylo jak najmniej.

Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Pewnie dlatego, że w życiu kieruję się sercem i emocjami:) Ale dobrze gdyby ten prawdziwy mężczyzna był silny, ponieważ uwielbiam być noszona na rękach:D

Gość jakis tam mezczyzna
Anulaaaa ale i tak idealow nie ma wiec pewnie znajdziesz sobie jakiegos faceta ktory spelnia 50 % tych cech. Luz.

jestem z raju - nie pisz tak ,że chcesz być noszona na rękach jak nie chcesz aby kolega jakiś tam nam tu zdechł na zawał :D on tego nie zniesie... musimy byc posłuszne i uległe i zachwycać się samym panów jestestwem a nie jeszcze jakiejś intelygencji wymagać albo cuś:D:D

Gość jakis tam mezczyzna
Jestem w raju ??? A co nie umiesz chodzic ? :D

Gość jakis tam mezczyzna
Niuniaaa problem w tym ze czesto kobiety malo soba reprezentuja a wymagania takie ze ho ho

vampire napisz mi jak faceci okazuja zainteresowanie kobiecie która im się podoba w takiej bardzo początkowej fazie znajomości (są na "cześć" czasami neutralnie gadają o takich tam pierdołach)

Gość Anulaaaa
jakis tam mezczyzna nigdy nie wiadomo może jakiś się znajdzie, warto żyć marzeniami wtedy jest pięknie, gorszy jest styk z rzeczywistością. Ale jak to mowią pożyjemy zobaczymy:)

nie mam kosmicznych wymagań - jestem atrakcyjna fizycznie , ale mój charakter pozostawia wiele do życzenia i wiem że sama fizyczność nie wystarczy mi na dłuższą metę więc nie wymagam ideału od faceta , ale bez przesady , że wy sobie osiadaci na laurach i zakładac "jestem jaki jestem i taki zdechnę" - ja staram się nad sobą pracować więc tez czegos mam prawo oczekiwac w zamian - wiem że ideałów nie ma

Gość jakis tam mezczyzna
No dobra ale gdzie ty masz byc noszona na tych rekach :D ???

proste chcą kontynuować znajomość się spotykać, smsują( teraz taka moda podrywy na smsy) zapraszają an kawki itp. a jesli kobieta chce kontynować znajomość i facet czuje zainteresowanie, to zaczyna prawić komplementy wytypywać o podejście do życia o marzenia - no kurcze normalne rozmowy;) zreszta musi być chemia musi ciągnąc do siebie dwojga ludzi;) chyba że chcesz zdobywać kogoś przez pół roku:P

Gość jakis tam mezczyzna
Ja nie mowie ze nie trzeba pracowacnad soba. Pewnie ze trzeba, ale nie zamierzam sobie pisac na kartce listy wymagan jakiejs idealistki i probowac im sprostac. Szkoda zycia na nierealna przedswiewziecia.

widzisz podoba mi się taki jeden , ale on jest taki..sama nie wiem ...nie znamy się tak dobrze niby razem sie uczymy (zaoczne) , ale nie widujemy często i jesteśmy tak na cześć i czasami pogadamy - widze , że on zawsze jak mnie widzi to podchodzi, zawsze zaczepi, itp. nie chcę sobie niczego wmawiać , ale widze niejakie zainteresowanie , ale taki umiarkowane - ma mojego maila , ale praktycznie nie pisze do mnie - ty byś pisała czasami do laski ktora się tobie podoba?? Może jednak wcale nie jestem w jego typie (shock :D ) Jest taki powściągliwy , ale jednocześnie widze te uśmieszki, spojrzenia, zaczepki - ehh nie wiem czy warto sobie coś roic w głowie bo nie chce się rozczarować - jak ty to oceniasz??

Gość granatix87
Powinien być MĘSki, wierny, z poczuciem humoru, nie dusigrosz:p No i przystojny (ale każdemu co innego sie podoba) szalony moze jeszcze

pracować nad sobą ? No chyba jak już sie jest w związku i ma się na uwadze jego dobro, bo chyba na początku jest ważne ze ktoś akceptuje Cię takim jakim jesteś - czy źle kombinuję:P

inteligentny wrażliwy, ale odważny czuły, ale męski dowcipny i to z nakierowaniem na sarkazm, ironię wysoki to mnie chyba pociąga najbardziej. kolejność nieprzypadkowa:)

jakiś tam - kobiety tak tylko mówią , że ma być taki i taki i koniec - w efekcie spotykają zupełne przeciwieństwo swojego ideału i zie zakochują i jest git - każdy ma jakis tam ideał i jakies cechy które najbardziej fascynuja w drugiej osobie , ale mężczyzn (i kobiet) jest tak dużo, wszyscy sa tak inni, tak fascynujący na swój sposób , tak super nieidealni - ta nie idealność , inność przyciąga

niunia - w razie zawału przeszłam kurs ratowniczy, takze spoko:) Vampire ;) jakiś tam facet - przecież nie noszona jak w lektyce, tylko czasami w pewnych okolicznościach:)

No cóz z mojego punktu widzwenia daj mu zcas, kontynuuj znajomość czasem sama do niego zagadaj i zobacz jak on do tego będzie podchodził, jak zacznie rzucac coś dwuznacznie to jest Twój;)