Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wnerrrrrrwiona

co kupić chrześniakowi na roczek?

Polecane posty

Gość uper
lepiej nic niz jakis badziew..ile przeznaczasz?

facet przez duże C , misia to raczej nie,bo maly ma duzo pluszaków.Mysle właśnie nad jakąś taką fajna zabawka. Praktycznie to sie nim czesto opiekuje,bo to synek mojej siostry i wiem,ze ma duzo zabawek itp. dlatego trudno mi wymyslić jakis dobrt prezent :O

Gość fjfjfj
paczkę kondomów

Gość facet przez duże C
Ja uważam że do problemów należy podchodzić logicznie. Tu mamy małe dziecko które nie rozumie a prezent ocenią jedynie jego rodzice , zanim on dorośnie do lat 6 to połowa rzeczy które posiada wyląduje w śmietniku bądź na strychu.

CiepłaPłomieniem ten pomysł bardzo mi sie podoba:) Na osiedlu Maly ma na placu zabaw taka motorynke i uwielbia sie na niej bujac:) Mysle,ze rowerek by polubił:) facet przez duze C masz troche racji z tym,ze potem sie to wywali;/ Ale to moze na komunie kupie mu cos na lata :D Zreszta pomysle.Mam na to jeszcze miesiac. fjfjfj- tak sie popisales/as,ze szok :P

Gość mój synuś na 1
rowerek mamy do dzisiaj tyle tylko że syn ma już 7 lat i podarował go młodszej siostrzyczce (2,5 roku) . Ona zadowolona tylko trzeba trochę go wyremontować bo ma niezły przebieg :D no i lekkie otarcia ;) Polecam ten zakup.