Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

the sims 2 - pytanie-pomocy!!

Polecane posty

dlaczego nie mam niektorych rzeczy zeby kupic? ;/ np. wszystkie akcesoria do kuchni sa tak jakby \'zamrozone\' ze nawet nie moge tego kliknac...a moj sim umiera z glodu...tak samo nie weim gdzie jest telefon i alarm...o_0

zey cos kupic musisz miec na to kase, bedzie miala odpowiednia ilosc gotowki to rzeczy Ci sie odblokuja.. telefonu i alarmu szukaj w elektronice

no ale ja mam duzo kasy....a nawet w ogole nie moge tego ogladac...no a w elektronice sprawdzalam to nawet nie ma telefonu..jest tylko jakies 6 rzeczy...ale za to czujnik przeciw pozarowy mam...nie czaje..;/

Gość anna ferajna
sprzęty będą aktywne jak cie będzie na to stać a ty pewnie nie masz kasy, nie pracujesz, rachunki przychodzą ,długi, to nie masz jedzenia, ludzik umrze

Gość anna ferajna
to musisz nacisnąć funkcję -napełnij lodówkę - i odejmą ci też z kasy --i to wszystko

Gość Klaritta
zamów mu pizze przez telefon. Może ma zły nastrój bo głodny i nie ma ochoty nabywać sprzętów. Czasem się tak robi, albo doprowadziłaś go do skrajnego wyczerpania i już jest za późno. Tak samo jak przychodzi włamywacz nie można już dokupić alarmu bo się blokuje. Zrób sobie nowego sima :D