Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara a głupia jak but

No i co ja mam teraz zrobić?

Polecane posty

w skrócie: zamówiłam film na allegro. Przysłali zupełnie inny i w ogóle jakis używany, badziewie. Odesłałam, niestety bez poleconego (syn wysyłał i zapomniał nadac poleconym) :-O Minęło trochę czasu, babka, u której kupowałam mówi, ze nic nie doszło i nie wyslą filmu za który zapłaciłam, dopóki tamten nie dojdzie :-O no raczej już nie dojdze kurwa :-O wkurzam się, bo zupełnie nie wiem co robić, przeciez babka może specjalnie gadać, że nie doszło a ma moja kasę i jeszcze film :-O

hej ludzie nie pomożecie mi? Nikt nie był w podobnej sytuacji?

Gość no teraz
to już możesz tylko negatywa wystawić

ale jak wystawię negatywa to ona mi wystawi :-O a ja przeciez nie zrobiła nic złego :-O nietoż że wysłali mi nie to co zamówiłam i chcieli mi to wcisnąc to jeszcze musiałam płacić za zwrot no i w końcu i tak straciłam kasę :-O czyli co radzicie? dac sobie z tym spokój? Czy może pytać na poczcie? Czy ktoś się przyzna? ehhh

Gość Stefan Kinowicz
jeśli wysłałaś przesyłką nierejestrowaną, to raczej nic nie zrobisz. Możesz spróbować reklamację na poczcie złożyć i jak ją łaskawie rozpatrzą po miesiącu to się może dowiesz czegoś, ale wątpię.