Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdeznowu

CZY WASZ FACET PRZED POJSCIEM DO LUZKA MYJE PTAKA?

Polecane posty

Gość kurdeznowu

jak czesto sie kapie przecietny meszczyzna.?

Nie wiem jak inni ale moj facet dokladnie sie myje, nie pomijajac tego waznego narzadu. Apropo -> LOZKO - tak sie to pisze :O

Gość mmmmmnnnnnnnnmmmm
też chciałabym wiedzieć :/ czasem mam wrażenie, że no cholerka - raz na tydzień... albo co dwa, trzy dni... dla mnie to żadna róznica, bo biorę prysznic minimum raz dziennie (często dwa, a nawet trzy razy na dobę...) I mam tylko jednego znajomego, który robi tak, jak ja, ale on jest homo.

mysle ze przecietny mezczyzna kapie sie codziennie jak moze sie kapac co 2 lub 3 dni???? ja tego nie rozumiem

Gość mmmmmnnnnnnnnmmmm
A gdzie pracujesz? bo ja naprawdę czasem mam wrazenie, ze koledzy sie nie myja, inaczej by tak nie smierdzieli starym potem na kilometr :|

Gość ale pieprzysz
myje ptaka, ale na poczatku nie zawsze - pare lat temu zrobilam mu taka awanture o jego higiene, ze myje sie przynajmniej raz dziennie gruntownie - to jedyna rzecz jaka wywalczylam, reszta do banki

Gość moj mezczyzna
kąpie się codziennie i przed seksem to zawsze myje, a jesteśmy parę lat po ślubie i to jest u niego niezmienne :) a mój uprzedni mężczyzna mył bardzo rzadko ptaka, a w jednych majtorach chodził ok 3 dni :( jechało mu, pewnie dlatego nigdy nie było loda :( fee flejtuch z niego :(

Gość zwiariować można
Nie, a po wszystkim wyciera sobie go w pościel

Gość kurdeznowu
jestesmy malzenstwem juz ladnych pare lat a on mimo prozb i grozb nic sie nie zmienia, nie myje sie tam gdzie powinien, smierdzi mu strasznie ptak na same szczochy i wiecie co jak wykapie sie raz na te 3 dni to dalej smiedzi i wydaje mi sie ze ten syf juz w niego wrosl.Pozatym sra 4 razy dziennie a wieczorem przylazi zebym mu loda zrobila... rzygac sie chce pozatym namawia mnie zebym tez sie nie myla pare dni i smierdziala sikami bo on to uwielbia... no koniec nie wytrzymam tego slyszal ktos o takim czyms...

Gość matko co za ochydaaaaaaaaaaaa
JAK MOZNA SIE CODZIENNIE NIE UMYC to absolutne minimum:O :O :O :O NIEEEE !!! Wywaliłabym z łóżka na zbity pysk!Ale ja mysle,ze gdyby kobiety były pod tym wzgledem bardziej stanowcze ,nie byłoby tego ... Widze po swoim męzu ....Jesli ma przepoconą koszulke głosno to komentuje i nie obchodzi mnie ,czy ktos jest przy tym czy nie i jemu sie robi wstyd ...Z czasem nie musiałam nic mówić .Teraz sam zwraca uwage jak od kogos jedzie ....:P

Gość kurdeznowu
co zrobic?

Gość smierdziele
zeby huja 3 dni nie myc i takiego dziewczynie podstawic, moze jeszcze zeby laske zrobila... nie no moj sie myje codziennie, a przed pojsciem do lozka jeszcze zawsze huja wymyje. zawsze ladnie pachnie, nie ma czegos takiego zeby potem od niego jechalo czy czymkolwiek.... a skoro juz mamy taki temat....jak jest z myciem zebow u waszych..??? bo moj to tylko rano, wieczorem jak mu sie przypomni...:O

mojego to nie trzeba upominać sam dba o higiene i wogole o zmane koszulek i majtek.. wspołczuje ci takiego męza wspolczuje

Gość kurdeznowu
nie no o zeby dzeki Bogu dba ... to by mnie dobilo chyyba gdy by tak nie bylo

Gość kurdeznowu
czy wasi mezowie zmieniaja codziennie majty?

Gość smierdziele
a twojego to bym kopniakiem do lazienki wywalila, przeciez to chore....

Gość kurdeznowu
dla niego to normalne, i twierdzi ze jak bym go kochala to bym sie nim nie brzydzila... i mnie jeszcze zmusza do tego

Gość kurdeznowu
podszyw ten ostatni

Gość kurdeznowu
juz zgloszony do usuniecia, i dziwi mnie to ze te zeczy sa dla niektorych zabawne

Gość Natka1985
Oczywiście!!!

Gość kurdeznowu
nie zmienia, w zoltych lazi mowie ci szok , wiele z tego powodu klutni miedzy nami. Pozniej on zawsze narzeka ze nam sie w lozku nie uklada i wg.niego to z mojej winy.Nie patrzy na siebie ze to ten smrod mnie odstrasza! Ale nie przegadasz...

Gość Sway
Mój jak ostatnio wrócił po nocce z pracy, wziął prysznic i położył się spać, kiedy pod wieczór chciałam hmmm zrobić mu dobrze podciągnął mnie do góry i powiedział żebym mu dała 10 min... i poleciał pod prysznic:) powiem tak, gruntowne mycie raz dziennie, i zawsze prysznic po pracy to podstawa:)

Gość zwiariować można
są zabawne, bo jak to niektórzy mawiaja ze smrodu jeszcze nikt nie umarł fefefefemój ani zębów, ani narządów nie myje, zazwyczaj kąpie się rano i gdy zapytam wymyty to urażony mowi no przecież codziennie się kapię, no fakt nie rozumie, że okapany moczem fiutek śmierdzi bo to jego smrodek idie się umyć gdy go pogonie

Gość kurdeznowu
wszyscy ponownie zamilkli

Gość kurdeznowu
no :)

Gość ojjjajcieamie
moj byly, bylo tak, mieszkalismy razem, spalismy razem,on kapal sie raz na 3 dni dni,3 dni te same majtki, jak wstawalam gdybym nie wziela prysznica to chghyba bym zwariowala. fakt nie pracowal wtedy, ale przed spaniem to samo, on tylko buzie i zeby, a fiuta??? nigdy przed spaniem!!! raz latem wystawial mi go caly dzien i gonil ...walilo po calej chalupie :( nerwicy sie nabawilam.. aha na samym poczatku powiedzial ze ja droga w utrzymaniu:/ to co mam sie nie myc???? czemu ja loda nie chcialam?? bo ten fiuuut mial tak smierdzacego fiuta ze szok!!! raz jak go wygonilam rano to zbieralk sie do kapieli caly dzien a na koniec nago latal i kleil sie do mnie bym wachala jaki to pachnacy