Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hashihelp

Czy to tylko hashimoto, czy cos wiecej?

Polecane posty

Gość hashihelp

Mam Hashi od 4 lat. I od 4 lat pierwszy raz w miare wyniki sa zadowalajace. Nie mam problemu z waga. Przy ciazy przytylam 9kg, po ciazy ...schudlam 20. Lekarka rodzinna bardzo sie tym przejela, wyslala mnie do szpitala (procz tego pojawily sie omdlenia, napady agresji itp). Na izbie przyjec odeslano mnie z kwitkiem, wmawiajac, ze pewnie znow jestem w ciazy. (a nie bylam wowczas i nadal nie jestem). Znow do rodzinnej, rodzinna kazala isc do mojej tarczycowej. Mowilam dr, ze babci mojej zaczelo sie od tarczycy, a skonczylo na przysadce i nadnerczach. Powiedzialam tez, ze na nic nie mam sily. wyniki wskazuja, ze powinnam jakos funkcjonowac po ludzku. TSH za niskie, ale T3 i T4 perfekt. Dawki Euthyroxu mi nie kazala zmniejszac (N100). i znow z kwitkiem do domu. Jestem coraz agresywniejsza, coraz bardziej zmeczona, coraz mniej mam apetytu, libido w stanie uspienia... Do tego kazde wstawanie do pionu, kazda zmiana pozycji sprawia, ze jestem na granicy omdlen... Czy ... czy ktoras z samym tylko HASHI tak sie czuje??????????????? pozdrawiam i dziekuje za wszelka odpowiedz....

Gość AnnaWC
Wiesz ja tez mam Hashimoto, czy masz przeciwciala TPO czy TG? Ja mam TPO = 6400 mysle ze to bardzo duzo, ale nie mam porownania, ile Ty masz, jezeli je masz? Ja tez mam teraz tsh za niskie bo tylko 0,12, a T4 w porzadku... Napisz mi prosze czy mialas problem zajsc w ciaze z hashimoto, ja staram sie o dziecko ale nie wychodzi, tez mam problem z libido, gdzies zygubilo sie po drodze.... chcialabym nawiazac z toba kontakt aby powymieniac sie spotrzezeniami, jak cos to mozesz napisa na maila, dziekuje Ci z wyprzedzeniem!